Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ti is úgy gondoljátok, hogy ha nem lennének ennyire kapcsolatfüggők a mai nők, sokkal több szingli nőből lehetne válogatni?
Sok nő inkább senyved egy híg foshtengerben, minthogy szakítson. Nyilvánvaló még számára is, hogy nem jó a kapcsolat, amiben van, de nem tudja/meri/akarja meglépni a dolgot. Így viszont sokkal kevesebb egyedülálló nő közül válogathatnak a szingli férfiak. Mennyivel jobb lenne, ha a társkeresési piacra kerülne a sok kapcsolatban szenvedő nő - a pasiknak is és nekik is, mivel átélhetnék újra a szerelmet... Csak annyit kéne tenniük, hogy a sarkukra állnak és azt mondják, hogy "Elég volt!". De túl gyávák ehhez.
Ti is hasonlóképpen látjátok a dolgot?
De??? Ezthogy gondolod, hogy a nők kapcsolatban vannak a férfiak meg nem?
Mármint nyilván számításba vesszük a nem pasikkal élő nőket, de akkora különbség nincs, szóval ezeknek a nőknek van párjuk. Tehát azoknak a pasiknak sikerült válogatni.
Csak te vagy a lúzer.
Tényleg, muszáj lesz ezt átlátnod, hogy sok pasinak megy a válogatás. Csak neked nem. Fontos, hogy ezt átlásd.
Nem vagyok kapcsolatfüggő. Ez azt jelenti, hogy a válásom óta egyedül vagyok és sokkal jobban érzem magam így, mint kapcsolatban. (És igen, én álltam a sarkamra, hogy elég volt. Amúgy a válások nagy részét nők kezdeményezik, ez hivatalos adat, tehát már itt bukott az elméleted)
Ezt a becses egyedüllétet csak egy olyan férfi kedvéért rúgnám fel, akivel nagyon összeillünk. Szóval igényeim felmentek, mert rájöttem hogy egyedül maradni sem tragédia. Biztos, hogy ez a hozzád hasonlóknak jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!