Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le merjek szólítani egy olyan csajt, aki Audi A6-ot vezet? Azt tudom, hogy szingli, de nekem autóm sincs.
nem hinném, hogy sok sikerrel járnál.
de pórba szerencse, max lepattint azt így jártál.
Mérd fel mit kockáztatsz.
Mit nyerhetsz.
Mennyi energiát kell belefektetned.
Ha a nyereség nagyságrendekkel nagyobb mint a veszteség és az energia befektetés együtt véve, akkor egyértelmű, hogy kockáztatni kell.
Kockáztatod: A saját egódat (ha gyönge vagy és mások alapján ítéled meg saját magad, és nincs önbecsülésed és önbizalmad.), hogy kinevet... Erre mondják a magabiztos emberek, hogy "Na és, ha kinevet? :D hát aztán?"
Lehetséges nyereség: egy kapcsolat egy jó nővel, akinek még audi a6-ja is van.
Energia befektetés: "Csá, izé. Figyu. Te nő vagy én meg férfi, és igazán szeretnélem megismerni ;) Megiszunk együtt valamit? "
Ez már majdnem három mondat. Nem tudom hány joul energia, de nem hiszem, hogy arányaiban sokat elhasznál a napi energia beviteledből.
Én megpróbálnám. Rühellek azon tanakodni magamban, hogy "mi lett volna ha...".
Inkább bepróbálom, és pontosan tudom, hogy mi lett volna :D
Semmi nem lett volna.
De sok esetben meg: Bakker 5 hónapos kapcsolat!
vagy: Bakker az első csókom!
vagy: Bakker az első pettingem!
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!