Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+,30-as szingli férfiak! Tudtuk a hobbitok alatt felhőtlenül szórakozni, kikapcsolódni, legyen az akármi (foci, úszás, tánc, túrázás, barkácsolás, etc. ), hogy tudva lévő, hogy esélytelenek vagytok (ha vannak ott) a nőknél?
Először is aki szingli, az nem minden esetben esélytelen a nőknél.
És igen, tudunk.
Harmincas vagyok.
Tudom felhőtlenül élvezni egyedül a hobbijaimat a színháztól, az utazáson át, a túrázásig, sportig, mindent.
Ennek ellenére néha megfordul a fejemben, hogy ezt most jó lenne megosztani valakivel.
Nem vagyok szűzfiú, még akkor sem, ha mostanában nem jöttek össze a dolgok, nem vagyok esélytelen a nőknél.
Én még csak 19 vagyok, szűz, de a hobbim nem igényel nagy társaságot, de ha mégis van több ember az virsliparti.
Nem a nők miatt fogok elkezdeni egy hobbit.
De már legalább két alkalommal volt szerelmes/szeretett valakit/őt szerették.
Azért más az amikor még csak nem is kedvel senki 55 éven át.
Ez az öreg majd 60 körül fog bekattanni, előre szóltam. Igaz akkor már senkit nem fog érdekelni és úgy hal meg, hogy hetek múlva törik rá az ajtót a mumifikálódott holttestére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!