Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol szoktatok ismerkedni?

Figyelt kérdés
20 eves srac vagyok es nem tudom hol ismerkedjek lanyokkal..nem nagyon jarok el otthonrol.Az utcan leszolitas meg olyan gaz sztem hogy odamegyek egy vadidegen lanyhoz es akkor megprobalom felszedni.Kicsit felek attol is hogy nem tetszek neki.Olyan hely lenne a jo ahol sok lany van es nyitottak az ismerkedesre.Egyebkent a kinezetemmel sztem semmi baj.Barataim nincsennek es ez emiatt meg nehezebb is mert egyedul semmi kedvem elmenni sehova.Nagyon szeretnek mar egy baratnot....

2017. júl. 10. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Én anno online ismerkedtem, chaten, de már ott se. Egyszerűen nincs értelme.
2017. júl. 10. 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat ezaz amugy...nem is lehet manapsag mert olyan sok a flegma lany..En tenyleg szeretnek egy lanyt akit szerethetek es aki viszont szeret.....
2017. júl. 10. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Sehol ,tojok mindenkire
2017. júl. 10. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig az élelmiszer áruházak pénztárai voltak a kedvenc vadászterületeim. Sorban állás közben remekül fel lehet mérni a csaj kosarának tartalmát, abból nagyon sok mindenre lehet következtetni, és témaindítónak se utolsó.
2017. júl. 10. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Netes társkeresőkön régebben nagyon sok nőt ismertem meg, voltak onnan kapcsolataim. Emellett buszon, buszmegállóban, vonaton, strandon, utcán, bicikliháton, piackutatáson, utcabálokon, boltokban, Margitszigeten, kungfu edzésen, munkahelyen, sportrepülőtéren és parkokban is voltak sikeres ismerkedéseim, gyakran minden szándékosság nélkül, csak úgy, spontán élethelyzetek eredményeképpen.

Nyitottnak kell lenni az ismerkedésre bárhol, bármikor, nem csak belebújni az okostelefonokba és gátlásosan, ellenségesen kuporogni.

Látni kell, nem csak nézni, és megjátszani minden apró esélyt, de nem kínosan, görcsösen. A nőknél a barátságos, természetes viselkedés és a nyíltság működni szokott. Az idegbeteg jópofizás, menőzés, vagánykodás, a bemagolt csajozó dumák ezzel szemben erősen ellenjavallottak.

40/F

2017. júl. 10. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Előbb barátokat tanulj meg szerezni (pl. új hobbikon keresztül, mivel nem ártana kimozdulni a négy fal közül), addig felesleges párkapcsolatban gondolkodnod szerintem. Ha nem tudsz még sétálni sem, ne akarj egyből kilométereket lefutni.
2017. júl. 11. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Már sehol nem ismerkedek, sosem jártam sikerrel, de nem rég beszéltem egy maffia taggal ő végre hajlandó lesz kinyírni. Ezz azz b#meg.

19/L

2017. júl. 11. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Társkeresőn általában nincs sikerem. Nem jók a képek nincs marketingem semmi. Ellenben beülök valahova egyedül egy kávézóba vagy strandon,jönnek a megjegyzések hogy szívesen megismernének.Párszor bevásárlás közben is elkérték a számomat.De nem lett belőle semmi mert komolytalan srácok voltak. Én ha tehetném inkább baráti vagy rokoni társaságban ismerkednék ahol egymásnak vadidegen embereket bemutatnak és így annyira nem lutri.
2017. júl. 11. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Na én is vagyok ezzel, évek óta ysemmi nem változik :(
2019. okt. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!