Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol szoktatok ismerkedni?
Netes társkeresőkön régebben nagyon sok nőt ismertem meg, voltak onnan kapcsolataim. Emellett buszon, buszmegállóban, vonaton, strandon, utcán, bicikliháton, piackutatáson, utcabálokon, boltokban, Margitszigeten, kungfu edzésen, munkahelyen, sportrepülőtéren és parkokban is voltak sikeres ismerkedéseim, gyakran minden szándékosság nélkül, csak úgy, spontán élethelyzetek eredményeképpen.
Nyitottnak kell lenni az ismerkedésre bárhol, bármikor, nem csak belebújni az okostelefonokba és gátlásosan, ellenségesen kuporogni.
Látni kell, nem csak nézni, és megjátszani minden apró esélyt, de nem kínosan, görcsösen. A nőknél a barátságos, természetes viselkedés és a nyíltság működni szokott. Az idegbeteg jópofizás, menőzés, vagánykodás, a bemagolt csajozó dumák ezzel szemben erősen ellenjavallottak.
40/F
Már sehol nem ismerkedek, sosem jártam sikerrel, de nem rég beszéltem egy maffia taggal ő végre hajlandó lesz kinyírni. Ezz azz b#meg.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!