Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mernétek komolyan ismerkedni egy olyan nővel, aki korábban kétszer kísérelt meg öngyilkosságot?
Nem hisztiből, komoly problémáim voltak, amiket azóta helyrehoztam. Ha ez enyhít valamit, 16 és 18 éves koromban voltak ezek,nem mostanában.
22l
attól függ milyen a mentalitása most, én 7 évig voltam depressziós tudom milyen lent, szerencsére én nem jutottam addig, de nem sok hiányzott néha...
ha azóta te is rengeteged fejlődtél és javultál szerintem simán túl lehet ezen lépni...
azt elmondod mit tettél? (akár privátban)
Igen. Abszolút.
Én nagyon szerettem volna mindig is egy olyan lányt, aki átérzi amit én éreztem régebben. Illetve nagyon jó érzés lehet valakinek jobbá tenni az életét.
Csak az ilyen lányok általában teljesen elzárkóznak az ismerkedéstől, és baszott nehéz közel jutni hozzájuk, mert rettegnek.
20F
Ha már túl van rajta, persze.
Az a baj, hogy sokan akik depresszióval küzdenek, menekülnének egy párkapcsolatba, és attól várnák a megváltást. Ha meg nem jön be, még inkább összetörnek.
Bár öngyilkossággal sosem próbálkoztam, én is megjártam pár hullámvölgyet. Tudom, ha sikerül önerőből kikapaszkodni a gödörből, utána egy párkapcsolat megerősíti az önbizalmat, szárnyakat adhat. Tehát ha a lány már helyre hozta az életét, igénybe vette szakemberek segítségét stb. akkor simán.
Nem ezzel kezdi az ember az ismerkedést. Mindenkinek voltak/lehetnek rossz életszakaszai.
Én amúgyis olyannal kezdek párkapcsolatba akivel megvan a közös hullámhossz, akinek a személyiségéhez vonzódom első sorban. Ha olyan a személy ami a szívemnek kedves, akkor engem is megölhetne - persze csak viccelek.
Nem számít a múlt. A jelenlegi érzelmi és mentális állapot számít. Ha mégis újra beüt a s.zar akkor úgyis ott vagyok mellette.
Kíváncsi vagyok mik lehettek azok a komoly problémák. Remélem veled voltak komoly problémák és azokat hoztad helyre, nem pedig kívülállók voltak. Ugyanis azok jönnek-mennek, lesz új. Ha magad megedzetted, akkor oké, de ha nem, akkor sajna nincs biztosíték, hogy ne próbálnád újra.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!