Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mernétek komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mernétek komolyan ismerkedni egy olyan nővel, aki korábban kétszer kísérelt meg öngyilkosságot?

Figyelt kérdés

Nem hisztiből, komoly problémáim voltak, amiket azóta helyrehoztam. Ha ez enyhít valamit, 16 és 18 éves koromban voltak ezek,nem mostanában.

22l

2017. júl. 10. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Kizárt. Könnyen találni olyat, aki nem kísérelt meg öngyilkosságot, így minek vesződni olyannal, aki legalábbis potenciálisan instabil.

Persze rengeteg függ a körülményektől és ha egy férfi belédszeret, akkor úgysem fog ezzel foglalkozni, de én személy szerint biztos hanyagolnék egy ilyen lányt.

2017. júl. 10. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán.
2017. júl. 10. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Biztosan nem....

Az élet a kihívásokról szól, aki ezek elől menekül arra soha nem bíznám a gyerekem. Sajnálom, de így gondolom.

2017. júl. 11. 12:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem eddig két barátnőm volt, akik ugyan nem próbáltak öngyilkosok lenni, az egyik rendszeresen utalgatott rá, a másik esetenként azzal kényszerítette ki, hogy találkozzunk, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött. Mindkettőben benne volt a lehetőség, örökké elégedetlenek voltak a világgal, önmagukkal, és a világhoz való viszonyukkal, ez a mai napig sem változott.

Ebből tanulva megfogadtam, hogy lehet egy nő bármilyen vonzó, izgalmas, érzékeny, kreatív vagy titokzatos, ha megtudom róla, hogy öngyilkossági hajlamai vannak, vagy akár ezzel fenyegetőzik, azt inkább elkerülöm, legalábbis párkapcsolatot nem létesítek vele.

2017. júl. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!