Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év kapcsolat után hogy kell újra ismerkedni? Nagyon tetszik de nem tudom hogy tudnék hozzá közelebb kerülni?
7 év párkapcsolat után vagyok a volt párom ismerőse akinek egyszer bemutatott már akkor is nagyon szimpatikus volt de nem nagyon beszéltünk foglalt voltam. Most viszont hogy szabad lettem szeretném jobban megismerni de teljesen kiestem ebből az smerkedős dolgoból. LÁny létemre nem tudom hogy kezdeményezzek? Hamarosan lesz egy buli ahol tudom hogy ott lesz a haverjai körében de nem tudom hogy tudnám a tudtára adni hogy tetszik de mégse legyek túl rámenős.
Nézzétek el nekem de annyira elfelejtettem randizni ismerkedni.. 27 éves vagyok 2 komoly kapcsolatom volt eddig. Az első 1 évig a 2. 7 évig tartott ott mindig a férfiak kezdeményeztek.
Ha a párod barátként hívott meg és nrm az orr ala dörgölve próbálsz ismerkedni a pasival ,a kutyát nem fogja érdekelni. Esetleg "véletlen" beki is mehetsz ,elnezést kérsz ,aztan elkezdesz vele beszélgetni hogy 'jaj hello ,itt es ekkor talalkoztunk ,mi a helyzet veled stb.'.
Ha tetszel neki ,úgy se fog azon rágódni hogy most milyen hülye indokkal mentél oda hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!