Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell nőként "jól"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell nőként "jól" ismerkedni? 19/L

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy évben elég sok fiúval, férfival összehozott a sors (nem volt szex, csak randizgatás, ismerkedés), de egyikből se lett semmi, pedig ők is különböző típusúak voltak, meg az ismerkedési szituáció is teljes eltérő volt, ezáltal a rólam kialakult kép is.

Volt, mikor abszolút elérhetetlennek tűntem az illetőnek (fellépésemen szólított le), és mikor elkezdtünk beszélgetni, tepert. Aztán pár napos beszélgetés után rájött, hogy én is ugyanolyan 19 éves lány vagyok, átlagos hétköznapokkal és akkor már nem is voltam neki izgi és eltűnt.

Aztán volt olyan, hogy tinderen ismerkedtem meg egy sráccal, vele nagyon jól indult minden, abszolút kölcsönös volt az érdeklődés, hajnalig beszéltünk minden nap, a randik is jól sikerültek, érezhetően tetszettem neki, de aztán egyszer csak közölte, hogy nem érzi köztünk olyan értelemben az összhangot és csak friendzone. Egyébként ez volt a legkomolyabb az elmúlt évben, belé lettem egyedül szerelmes.

Volt, hogy buliban ismerkedtem spiccesen (habár erre nem vagyok büszke, de ki kellett próbálni), a fiú józan volt. Vele is akkor tök jól el tudtunk beszélgetni, és vele csókolóztunk is. A bulit követően reménykedve vártam a folytatást, mert olyan jól indult az egész... de ő is felszívódott.

Volt olyan is, aki szintén egy fellépésemen ismert meg, és utánam keresett facebookon, bejelölt és rám írt. Ő is bejött külsőre, ezért visszaigazoltam és elkezdtünk beszélgetni, vele is nagyon jól indult, aztán előkerült az exe és eltűnt.

Nem, ne értsetek félre, tudom, hogy bőven időben vagyok, de kicsit zavar, hogy senkivel se jött össze. Különösen a tinderes zavar, mert vele tényleg minden klappolt és elszomorít, hogy egy és ugyanazon ismerkedést hogy tudtunk ennyire másként megélni.

Kezdek azon tanakodni, hogy talán unalmas vagyok. Mert akármilyen jól is indul, végső soron mindig az lesz, hogy eltűnnek.

Hogy ismerkedjek úgy, hogy hosszabb távon is fenntartsam az érdeklődésüket? Gondolkodtam azon, hogy kicsit elérhetetlennek feltüntetni magam és kevesebbet írni nekik, de valahogy nem vagyok a taktikázás híve...szerintem úgy van értelme ismerkedni, ha kölcsönös az érdeklődés és a tisztelet a másik irányában, és őszintén írunk a másiknak, nem várakoztatjuk meg szándékosan és tartjuk őt kétségek között. Vagy trükköznöm kellene?

Privátokat ne írjatok kérlek. Illetve írhattok, de nem szeretnék itt ismerkedni.

Köszönöm a válaszokat! :)

2017. júl. 10. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:

"Hogy ismerkedjek úgy, hogy hosszabb távon is fenntartsam az érdeklődésüket?"

Konkrétan sehogy. Megéri erőltetni? Lehet, hogy nagyon érzik rajtad, hogy már mindenáron pasit akarsz fogni. Lazulj el, nem kell mindenáron valaki, csak, hogy elmondhasd, van valakid. Az érzelmeket nem szabad és nem is lehet kierőszakolni valakiből. Apropó, milyen fellépés? Cirkuszban vagy bohóc? :)

2017. júl. 10. 16:53
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem akarok minden áron pasit. A felsorolt szituk is teljesen random jöttek, nem is számítottam, hogy így kezdeményeznek majd nálam.

Egyedül a tinderes volt félig-meddig szándékos, de a tindert is csak kipróbálás és szórakozás céljából töltöttem le, alapvetően nem komoly szándékkal. És mégis összejött az, hogy beleszeressek onnan valakibe (pedig rengeteget írtak, sok normális is, de őt fogott meg egyedül).

Nem, nem cirkuszban vagyok bohóc. :)

2017. júl. 10. 16:56
 3/10 A kérdező kommentje:
2017. júl. 10. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Fénykép nélkül elég nehéz megmondani a diagnózist. :)
2017. júl. 10. 17:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, írtam privátot, nem ismerkedési szándékkal nyilván, nyugodtan válaszolj :)
2017. júl. 10. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia :D

Nem ismerlek, soha nem láttalak még, ezért csak tippelni tudok az alapján, amit látok a barátaimtól.

Nem akarok leszólni embereket, de nekem úgy tűnik, hogy az első 1-2hónapban ma nem sokat számít a belsőd. Annyi, hogy ne legyél túl buta, és ne zaklasd állandóan a fiúkat. Ez általában hatalmas turn-off.

Bár ha az első pár alkalommal minden úgy tűnt, mintha klappolt volna, akkor lehet, hogy a külsőd totál rendben van. Ami lehet, az szerintem az, hogy túl ragaszkodó voltál, vagy túlságosan sokat ráírtál a srácra.

Egyébként meg mindenki unalmas. Legalább is én mindenkit annak tartok, még magam is. Sokat küzdök amúgy én is azzal, hogy hétköznapi beszélgetéseket folytassak le lányokkal, mert én amúgy szeretek mély dolgokról beszélni, és szerintem sokaknak már a töke ki van vele. :DD Vagy nem is tudom.

Egy idő után meg kifogytok az ilyen deep témákból, és csak a hétköznapok maradnak. Később már úgy is csak az fog számítani, hogy az alap személyiségetek stimmel -e.

Én így látom, de aztán lehet, hogy tévedek :DD

Tinder jó alkalmazás egyébként, de én általában soha nem szenvedtem vele, hogy ráírjak bárkire is, mert utálom a tényt, hogy egyszerre 10 másik srác fűzi a csajszit.

19F

2017. júl. 10. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam is van,hogy minden jól megy és aztán felszivódnak a lányok és nem válaszolnak többé :/ nem tudom miért van ez,de ez miatt még sosem volt kapcsolatom,pedig nagyon sokszor próbálkoztam :( te legalább már csókolóztál :D én még eddig se jutottam.Majd csak sikerül nekünk is.Kitartást! 21f
2017. júl. 10. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:

" Gondolkodtam azon, hogy kicsit elérhetetlennek feltüntetni magam és kevesebbet írni nekik"

Hát én pont az ilyen miatt hagyom a fenébe az ismerkedést általában. Nincs annál lehangolóbb, amikor a másik passzív, és egyirányú a kommunikáció.

22/F

2017. júl. 11. 13:22
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 igen, elején még izgalmas is, ha valaki kicsit elérhetetlenebb, nem akaszkodik rád egyből, de ha pár hét ismerkedés után is ilyen távolságtartó, akkor hagyni kell a fenébe.

21L

2017. júl. 11. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Privátokat ne írjunk? Aki ezt a hosszú szöveget elolvassa,megérdemelne privát választ. :)
2017. júl. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!