Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak ha ilyenek a mindennapjaim?
Hétfőtől Péntekig dologozok, mellette tanulok illetve tanulnom kéne csak nincs rá sok időm.
Mellette focizok egy csapatban, de most egy másiknál is fogok (nagypálya + kispálya)
Heti egyszer kb felmegyek a városba (egy megyeszékhely)
de nem tudom magam annyira elengedni, pl inni nem mindig tudok ha másnap valami van (pl meccsem)
persze volt hogy pont belebotlottam egy nőbe és összejött valami, de ritka.
Jó lenne ha minden nap tudnék valamit, még ha nem is lenne 100% siker arányom, de több próbálkozásból több sikerülne, csak sajnos ötletem sincs, futni is szoktam eljárni, ott sincsenek csajok.
Egyszerűen mintha kihaltak volna. Voltam egy pénteki napon szórakozni, akkor is senki volt kb 2 csaj.
Szombaton azért több van, de nem mindig alkalmas nekem.
Ezen kivül meg nincs más ötletem.
Azért bosszant, mert jól nézek ki és a szövegem sem rossz, csak nincs célszemély, na meg válogatós is vagyok persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!