Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írt meg jelölt vissza?
Ügyeket intèztem mikor egy ügyfèlszolgálaton megismertem egy lányt. Leszólítottam ès megmondta a nevèt. Rákerestem Facebookon ès bejelöltem meg ráírtam, viszont auóta semmi... Ennek 5 napja
Mièrt van ez?
22/F, 20 èv körüli lehet a lány
Az lehet a baj, hogy tele vagy kérdéssel, félelemmel, és a kommentjeid alapján alacsony önbecsülés tükröződik. Ezt még tetézed azzal, hogy fostos facebookon írsz rá, meg bejelölöd, és ez nagyon gyenge, férfiatlan. Miért nem személyesen kérted el a számát, vagy hívtad el egy italra?
Könyveld el tanulságnak, legközelebb legyél tökösebb.
33F
Mi ciki, pár vadidegen ember meghallja és 5 perc után éli tovább az életét? :)
Amúgy meg ez van, ez a vonat már elment, valószínűleg nem jöttél be neki. Nem rontottál el semmit, ah nagyon megfogod, visszajelzett volna. Van ilyen, te megpróbáltad és ez tök jó. Ezt viszont most engedd el és lépj tovább.
N
Többen vannak, mégis megteszed -> Tökös
Ciki lett volna -> Félelem, ne hallgass rá.
Sose gyárts kifogásokat, látod ez is baj.
33F
Azért mondta meg a teljes nevét, mert kötelező neki
Ha panasszal kívántál volna élni a munkájával kapcsolatban, vagy tanúkra lett volna szükséged a hivatalban történtek alátámasztására, akkor ahhoz nevek kellenek. Nem véletlen van ilyen helyen legtöbbször névtáblákat is, nem a FB-os randiszervezés elősegítését szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!