Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írt meg jelölt vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írt meg jelölt vissza?

Figyelt kérdés

Ügyeket intèztem mikor egy ügyfèlszolgálaton megismertem egy lányt. Leszólítottam ès megmondta a nevèt. Rákerestem Facebookon ès bejelöltem meg ráírtam, viszont auóta semmi... Ennek 5 napja

Mièrt van ez?

22/F, 20 èv körüli lehet a lány

2017. júl. 9. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az lehet a baj, hogy tele vagy kérdéssel, félelemmel, és a kommentjeid alapján alacsony önbecsülés tükröződik. Ezt még tetézed azzal, hogy fostos facebookon írsz rá, meg bejelölöd, és ez nagyon gyenge, férfiatlan. Miért nem személyesen kérted el a számát, vagy hívtad el egy italra?

Könyveld el tanulságnak, legközelebb legyél tökösebb.

33F

2017. júl. 9. 20:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Èletemben először szólítottam le csajt ráadásul többen vtak a helyisègben, ciki lett vna, ha nemet mondd :/
2017. júl. 9. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Mi ciki, pár vadidegen ember meghallja és 5 perc után éli tovább az életét? :)

Amúgy meg ez van, ez a vonat már elment, valószínűleg nem jöttél be neki. Nem rontottál el semmit, ah nagyon megfogod, visszajelzett volna. Van ilyen, te megpróbáltad és ez tök jó. Ezt viszont most engedd el és lépj tovább.

N

2017. júl. 9. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Többen vannak, mégis megteszed -> Tökös

Ciki lett volna -> Félelem, ne hallgass rá.

Sose gyárts kifogásokat, látod ez is baj.

33F

2017. júl. 9. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
"Felnőtt párkapcsolatok"
2017. júl. 9. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
De rühellem az ilyen, öt perc duma után már jelölgetni akaró emberkéket... Osztán mire fel, tesó? Azok ott a listán ISMERŐSÖK, BARÁTOK, ROKONOK, TÁRSAK EBBEN-ABBAN... nem jöttmentek, csezdmeg.
2017. júl. 10. 06:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Nyugi én is ilyen voltam még az internet kora előtt,sokkal több kihívás volt.Volt olyan amikor évek múlva valaki csak úgy felhívott telefonon.Lépj tovább boldogabb leszel.F
2017. júl. 10. 06:33
 18/18 anonim ***** válasza:
69%

Azért mondta meg a teljes nevét, mert kötelező neki

Ha panasszal kívántál volna élni a munkájával kapcsolatban, vagy tanúkra lett volna szükséged a hivatalban történtek alátámasztására, akkor ahhoz nevek kellenek. Nem véletlen van ilyen helyen legtöbbször névtáblákat is, nem a FB-os randiszervezés elősegítését szolgálja.

2017. júl. 10. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!