Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú srácok azok, akik nem értik a nemet és erőltetik az ismerkedést?
Akiknek ha mondja a nő, hogy bocsi, nem szeretnék veled összejönni/szexelni/ismerkedni/beszélgetni, és akkor nem az van, hogy elköszön, vagy nem is reagál, hanem alkudozik, erőlteti, hogy naaa, deee, légyszi beszélgessünk, légyszi csak egyszer feküdjünk le, stb.
Milyen a lelkivilága az ilyen fiúknak?
10-es, továbbra is jelezve, hogy az első nem után nem nyomulós tovább, olvasd ék amit fent irtam.
Nem csak netes (meg pua) hülyeség, hogy a nem az nem is nem, harcolni kell a nőért a tovább nyomulással, hanem bizony tényleg vannak nők, akik erre vágynak, meg így tesztelnek.
"Filmekben nem véletlenül van annyi jelenet, ahol a pasi nyomul a nőre, simogatja, megpróbálja megcsókolni - a nő pedig elhúzódik, elfordítja a fejét, de egy idő után mégiscsak enged, és vad smárolás, szeretkezés veszi kezdetét."
Meg filmekben olyan is van, hogy megcsípi a pók és másnap pókhálót köpködve liánozik munkába.
13-as: most bajban vagyunk, mert a formális logika alapján be lehet bizonyítani, hogyha a filmben az, hogy a nő 3x nemet mond, majd csók lesz igaz (és tudjuk, hogy néha igaz), akkor a filmben látott pókos jelenéről sem zárhatjuk ki, hogy igaz...
Ok, értem értem, elmentem aludni
Azért. A 4-es válaszoló sorait ne nagyon vedd komolyan. Ő a h.lye p.i.ákról beszél, de róluk nem érdemes.
Kérdésedre a válasz: evolúciós zsákutca típusok.
"És sokkal hihetőbb is egy Pókember, mint egy férfi, aki nőket érintő kérdésekben nőkre hallgat, és nem akar szexuálisan zaklatni."
Csodás!!! Ezt a fentit 100%-ban teljesítem.
Hol van egy pók, ide vele, holnaptól pizsamában járok, és a liánon utazom 😎
Vagy PUÁ-sok, vagy olyanok, akik azt a tanácsot kapták az itteni nőktől, hogy próbálkozzanak, keresgéljenek, igyekezzenek, ne itt rinyáljanak.
Na így kezdeményezzenek a férfiak...
Mondjuk aközött, hogy telesírom a párnámat minden éjjel, amiért szűzen fogok meghalni és nincs nőm, amúgy is minden nő k..a meg aközött, hogy minden nőre rányomulok, és nem értem meg, hogy a nem az nem - vannak átmenetek. Sose értettem az kétbites világképet. Mintha valami gépek lennénk ki/bekapcsoló gombbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!