Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen típusú srácok azok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú srácok azok, akik nem értik a nemet és erőltetik az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Akiknek ha mondja a nő, hogy bocsi, nem szeretnék veled összejönni/szexelni/ismerkedni/beszélgetni, és akkor nem az van, hogy elköszön, vagy nem is reagál, hanem alkudozik, erőlteti, hogy naaa, deee, légyszi beszélgessünk, légyszi csak egyszer feküdjünk le, stb.

Milyen a lelkivilága az ilyen fiúknak?

2017. júl. 9. 17:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

10-es, továbbra is jelezve, hogy az első nem után nem nyomulós tovább, olvasd ék amit fent irtam.

Nem csak netes (meg pua) hülyeség, hogy a nem az nem is nem, harcolni kell a nőért a tovább nyomulással, hanem bizony tényleg vannak nők, akik erre vágynak, meg így tesztelnek.

2017. júl. 9. 19:21
 12/24 anonim ***** válasza:
#11 Jól van, egy nem után még nem akkora tragédia, ha próbálkozol, bár ha látni a nőn, hogy tényleg komolyan gondolja, akkor jobb hagyni. Nem tudom, személy szerint én (meg gondolom jópár más nő is) elég kényes vagyok az ilyesmire, mert láttam már rá példákat, hogy hogy tud elfajulni ez a dolog.
2017. júl. 9. 19:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Filmekben nem véletlenül van annyi jelenet, ahol a pasi nyomul a nőre, simogatja, megpróbálja megcsókolni - a nő pedig elhúzódik, elfordítja a fejét, de egy idő után mégiscsak enged, és vad smárolás, szeretkezés veszi kezdetét."

Meg filmekben olyan is van, hogy megcsípi a pók és másnap pókhálót köpködve liánozik munkába.

2017. júl. 9. 19:44
 14/24 anonim ***** válasza:

13-as: most bajban vagyunk, mert a formális logika alapján be lehet bizonyítani, hogyha a filmben az, hogy a nő 3x nemet mond, majd csók lesz igaz (és tudjuk, hogy néha igaz), akkor a filmben látott pókos jelenéről sem zárhatjuk ki, hogy igaz...

Ok, értem értem, elmentem aludni

2017. júl. 9. 19:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Hmm. Igaz. És sokkal hihetőbb is egy Pókember, mint egy férfi, aki nőket érintő kérdésekben nőkre hallgat, és nem akar szexuálisan zaklatni.
2017. júl. 9. 19:58
 16/24 anonim ***** válasza:

Azért. A 4-es válaszoló sorait ne nagyon vedd komolyan. Ő a h.lye p.i.ákról beszél, de róluk nem érdemes.

Kérdésedre a válasz: evolúciós zsákutca típusok.

2017. júl. 9. 20:42
 17/24 anonim ***** válasza:

"És sokkal hihetőbb is egy Pókember, mint egy férfi, aki nőket érintő kérdésekben nőkre hallgat, és nem akar szexuálisan zaklatni."

Csodás!!! Ezt a fentit 100%-ban teljesítem.

Hol van egy pók, ide vele, holnaptól pizsamában járok, és a liánon utazom 😎

2017. júl. 9. 20:50
 18/24 anonim ***** válasza:

Vagy PUÁ-sok, vagy olyanok, akik azt a tanácsot kapták az itteni nőktől, hogy próbálkozzanak, keresgéljenek, igyekezzenek, ne itt rinyáljanak.

Na így kezdeményezzenek a férfiak...

2017. júl. 9. 22:19
 19/24 anonim ***** válasza:
48%

Mondjuk aközött, hogy telesírom a párnámat minden éjjel, amiért szűzen fogok meghalni és nincs nőm, amúgy is minden nő k..a meg aközött, hogy minden nőre rányomulok, és nem értem meg, hogy a nem az nem - vannak átmenetek. Sose értettem az kétbites világképet. Mintha valami gépek lennénk ki/bekapcsoló gombbal.

2017. júl. 10. 07:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát nézd, utolsó, két lehetőség közül lehet választani: vagy keres barátnőt, vagy nem keres. Akárhogy is számolom, ez pontosan annyi mint az ON és OFF lehetőségek egy gépen. Olyan nincs, hogy kicsit keres barátnőt, esetleg egy pindurkát jobban, vagy nem annyira keres...
2017. júl. 10. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!