Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes erőltetni az ismerkedést és a személyes találkozót? Ha folytonos kitérő válaszokat kapok?
Tudni kéne mióta beszélgettek....
Szerintem ha már több hónapja akkor felejtős a dolog.
Ha csak pár napja, hete, akkor még érthető hogy nem akar személyes randit.
Nem.
Ha kelleti magát, akkor gyerekes, ha meg nem jössz be, akkor kár a szóért.
21/L
Próbálj konkrét időpontot megbeszélni vele.
Ha azt lemondaná, én egy lehetőséget még adnék neki (előfordulhat, hogy közbejön valami), de ha azzal sem él, keress mást.
N
#4 vagyok
A talikra nem, de 12 vizsgával én is csak pampogok, hogy nem mostanában fogunk találkozni az illetővel és számoljon inkább a vizsgaidőszak utolsó hetéig, mert sosem lehet tudni, mi marad az uv hétre is, ha marad. Pedig szeretnék vele.
Mondjuk azért azt illene eldönteni a lánynak, hogy szeretne- e vagy konkrétan rákérdezni, hogy "miért nem szeretnél találkozni?", esetleg amint kerüli a témát, lecsapni erre és akkor megkérdezni, hogy "miért tereled a témát?". Az azért mégsem fair, hogy nem lehet erről beszélni, mert kerülgeti a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!