Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lennék felszínes, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lennék felszínes, ha ambíciózus vagyok, és ilyen párt is szeretnék?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, gazdasági szakot tanulok egy jó egyetemen. Tudok angolul,franciául, spanyolul, most belekezdek a mandarinba is. Van jogsim. Nem dicsekvésképp írom, csak, hogy azért vannak ambícióim. Jól szeretnék élni, viszonylag fiatalon családot alapítani. Az eddigi párjaim mind idősebbek voltak nálam kb 10 évvel, ők már nem csapongtak, tudták mit akarnak az élettől. A mostani párom is ilyen. Jó végzettsége van, udvarias az emberekkel, halad az életben, pár éven belül házasságot és családot akar. Nekem ez így tökéletes. De a rosszindulatú rokonoktól, mind az enyémektől, mind az ő családjától sokszor megkapom, hogy csak beleültem a jóba, kitartott vagyok, és felszínes, mert a korombeli fiúkkal ismerkedni se ismerkedtem soha. Ez nekem nagyon rosszul esik, mert úgy érzem, hogy nagyon sokat tanulok és küzdök azért, hogy legyen belőlem valaki. Még fiatal vagyok, ezért szerintem még nem probléma, hogy nem tartok még sehol. A párom pedig persze, hogy a koránál fogva is elért már sok mindent. Én is követni fogom, támogatjuk egymást mindenben. De nem értem miért baj, hogy a párkapcsolatról is határozott elképzeléseim vannak. Nem nézek le senkit, de vannak igényeim a férfiakat illetően, és én is adok magamra minden téren
2017. júl. 7. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lennél.
2017. júl. 7. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Ó te lány...

Ha annyira határozott elképzeléseid lennének a párkapcsolataidról akkor nem lennének "eddigi barátaid". Pedig gondolom már akkor is voltak.

De attól még lehetsz felszínes amúgy hogy ambiciózus vagy, nem ütik egymást.

2017. júl. 7. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Hagyd a rokonokat a francba! magadnak választasz párt,nem nekik. 21 év nem volt elég,hogy rájöjj,sok a végtelenül irigy,rossz indulatú magyar,akinek a véleményét le kell szarni nagy ívből,még akkor is,ha rokon?

Akkor lehetne téged megszólni,ha még egy OKJ-t is félbehagynál,de elvárnál a pasitól egy bizonyos színvonalat,mert te nem tudod eltartani magadat.

Minden esetre gratula,mindahhoz,amit elértél és ne hallgass a megkeseredett,befásult rokonyokra!

2017. júl. 7. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:

A rokonaid kapják be,idióták.

Igazad,a mai palik 90% olyan defektes,hogy nem csodálom,hogy a magyar csajok ki vannak a pasikra.

Tipikus magyaros hozzállás.

Egyrészt semmi közük hozzá másrészt igazad is van.

Csak irigyek rád,gondolom ők max irigykedni tudnak két műszak között aztán ugyanitt tartanak már 10-n akárhány éve,elégedetlenek az életükkel.

2017. júl. 7. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Felszínes vagy,de semmi köze az ambícióhoz.
2017. júl. 7. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha vannak ilyen jellegű céljaid, álmaid. A nagy baj ott kezdődik, ha egy ember csak ebben akarja megtalálni a boldogságot és a szemmel nem létható, kézzel nem fogható dolgok jelentőségüket vesztik az életében. Könnyű csukott szemmel élni és elveszni a materialista életfelfogásban. Általában ez addig működik is, amíg mentális, érzelmi, lelki veszteség nem éri az embert.

29F

2017. júl. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!