Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdeményezőbbek és bőbeszédűbbek a vidéki fiúk?
Fent vagyok Tinderen, van normális leírásom is, viszonylag sok képpel és infóval. Olyan a profilom, amire ha ránéz az ember, sok dolgot megtud elsőre is és bőven van mi alapján elkezdeni beszélgetni. Néha szoktam én is fiúknak írni, de alapvetően fordítva megy ez.
Régebben mindig rám írtak a szokásos szar sablonnal, dögre untam magam, már az egész egy rossz viccnek tűnt, hogy ennyi fantáziátlan, lusta ember van, aki arra nem képes, hogy kicsit megerőltesse magát.
Pár napot az egyik barátomnál töltöttem Pécstől nem messze és egyszerűen nem tudtam, mi a "baj", hogy ha matcheltünk valakivel, vagy írok neki, kapok egy korrekt, több soros üzenetet egyből, amin általában látszik az igyekezet és az, hogy látták az adatlapon a dolgaimat, sokan hivatkoznak is arra, nagyon jól elbeszélgettünk
Aztán rájöttem, hogy a távolságalapú keresés miatt. 40 km van beállítva, értelemszerűen csak a környékbelieket mutatja. Külföldiekkel meg sosem akartam beszélni eddig, de róluk is hallom az ismerősöktől, hogy érdekesebbek. Kicsit azért le vagyok döbbenve, hogy ennyire másabb itt is. Az utcán is és Tinderen is...
A nők még rosszabbak. Egy éve fent voltam ezen a kakihalmazon, de miután az ötödik lány is teljesen passzív, érdektelen volt, letöröltem magam. Az már maga a csoda, hogy neked van leírásod. Sokaknak ott az instagram profilja, és úgy gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár a sok érdeklődő. Aki jobbra húz, az nem akar beszélgetni, csak az időt tölti telefonnyomkodással...
Komolytalan app, komolytalan szándékú emberekkel. Nem nekem való. Ezek szeri t neked se.
Mert egyrészt ha vidéken nem járt a szád, és nem csajozol, akkor nagyon kinéznek, másrészt vidéken "családiasabb" nyugodtabb a légkör a nevelkedésben (iskolában), így kevesebb srác van szétalázva, kiközösítve, fóbiássá csesztetve az iskolában, és mellesleg a vidéki lányok kedvesebbek, empatikusabbak, korrektebbek ÁLTALÁBAN. (nem kell a rizsa, én budapesten élek születésem óta, és a vidéki lányok tudják bennem mindig visszahozni a már már elvesző hitemet a nőkben...)
Ugyan ez a passzivitás, 0-ra kitöltött profil minden társkeresőre igaz... mert nem az appal és oldallal van a legnagyobb baj, hanem a használóival. A "hercegnők" válogatnak, és hercegnőnek érzik magukat, akiknek elég 2 kép, és már özönlenek az üzenetek majd sírhatnak hogy "jaaaj olyan sok üzenetet kapook"...
Semmi gáz.:) A lényeget értem.:) Abban is igazat adok részben, amit az egyik válaszoló írt a vidéki lányokról, bár olyan értelemben kicsit beskatulyázás ez is, hogy világ életemben budapesti voltam, ott születtem, ott jártam suliba, most ott vagyok egyetemen és mindig éreztem, hogy kilógok a sorból akár jó, akár rossz értelemben. Minden nyaram vidéken töltöttem és a szüleim is vidékiek. Gyanítom, hogy azért valamennyire hagyott ez nyomot bennem is, nálunk is sok dolog szokás a családban és evidencia, amit egy tipik városi ember nemhogy nem szokott, még ferde szemmel is néz gyakran. Lehet, hogy csak beképzelem, de sok esetben ott volt ez a különbség. Sőt, most is vidékiekkel vagyok jóban, akik csak azért kötöttek ki Budapesten, mert ide vették fel őket, amúgy kisvárosban vagy falun nőttek fel. Nyilván nem direkt, csak így "esett jól".:)
Köszi a válaszokat.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!