Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves férfi mennyire rúghat labdába a 25-33 éves korosztálynál?
Figyelt kérdés
A huszas éveim nagy részét egy párkapcsolat tette ki, nem rég kezdtem el nézegetni lehetséges partner után. Mondhatni mások a körülmények. Ugye már az ember nem jár iskolába, nem koĺégista, a munkahelyem pedig férfi munkahely. Nincs sok időm mindenféle helyekre járkálni, így online és a dolgaim után mászkálás közben szoktam ismerkedni. Úgy vettem észre, hogy ez a korosztály kevésbé foglalkozik velem, pedig nem nézek ki rosszul, olyan 6-7-es lehetek az eddigi visszajelzések alapján. A belsőm nem okozna problémát, nem vagyok bonyolult ember, de beszélgetés híján ez ritkán jön elő. Egyedül élek, nem voltam házas, nincs gyerekem, tervezem, hogy lesz családom. Szerintetek van arra reális esély, hogy az általam preferált korosztályból összejön a dolog egy hasonló kaliberű leányzóval ?2017. júl. 7. 04:53
11/16 A kérdező kommentje:
hmm...a 25 alatti korosztály persze bejön, aranyosak, szépek, csak nekik még más dolguk van. Bulik, tanulás, némi karrier építés stb. Különösebb bajom nincs velük, de nem hiszem, hogy a megállapodást/családalapítást fontolgatnák az én esetemben pedig arra futna ki az ismerkedés. Nem szeretném feltartani sem őket a legszebb éveikben és én sem engedélyezek magamnak túl sok dobást ez ügyben.
2017. júl. 7. 07:46
12/16 A kérdező kommentje:
#10. Szerintem is, csak velük valahogy nehéz bármilyen kapcsolatba kerülni. Valahogy pont ők állnak velem legkevésbé szóba, aminek az okát nem sikerült kiderítenem.
2017. júl. 7. 07:49
13/16 anonim válasza:
Nekem normálisnak tűnsz, egy esélyt szerintem simán megérdemelsz bárkitől, a többi meg úgyis két emberen múlik.
26N
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat, mindenkinek ment a zöld. Diskuráljatok még, ha úgy tetszik. :)
2017. júl. 7. 08:51
15/16 anonim válasza:
Szerintem minden esélyed megvan rá. Normálisnak tűnsz, ráadásul volt hosszabb kapcsolatod korábban, ami elég nagy előny. Viszont szerintem ezen az oldalon semmiképp ne próbálkozz ismerkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!