Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves férfi mennyire rúghat labdába a 25-33 éves korosztálynál?
Lehet találnod társat ne aggódj
Sajnos nehéz társat találni :(
aki jóban rosszban velünk van!
Interneten ismerkedj ha élőben nem megy,net-társkereső
sok sikert! 30N
Szerintem van. Bár én házas vagyok,de ha szingli lennék biztos tudnék társat találni.
31/N
Ott kezdeném a párkeresést a helyedben, hogy nem egy szánalmas 10 pontos skálán értékelem külsőleg önmagam és a többi embert, mert ez nagyon gusztustalan. Ha lelkileg sikerül ezen a sekélyes szinten felülkerekedni, akkor érdemes csak belekezdeni. Aztán pl elkezdhetsz társkeresőzni. Hosszú, rögös út ez, mert alkalmit sokkal könnyebb találni, mint valódi társat. 100x jobb ez, mint idegen nőket traktálni az utcán azzal, hogy akar-e ismerkedni.
Sok sikert!
31 vagy. sokkal inkább a még fiatalabbaknál van esélyed...főleg, ha van egzisztenciád.
pl a 19-29 éves korosztálynál. ne zárd ki a 25 alattiakat.
Csomó olyan lányt ismerek aki huszonpár éves, és 30 overes pasikkal mászkálnak, mert hogy "ő már érett, és férfias", meg persze van kocsi, lakás, pénz nyaralni, télen meg sielni stb.
29 fölött már nem rúghatsz labdába, mert azok a nők már ismét nem rágy vágynak, hanem a 40 fölötti "vállalkozóra" aki mondjuk elvált, vagy van egy gyereke stb, de persze ő nem hibás semmiért, pénz van dögivel...szülni nem kell ha nem akar, mert vna már gyerek...
szóval ez a való világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!