Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan emberekről, akik magukra tetováltatják a párjuk nevét?

Figyelt kérdés
Van esetleg köztetek olyan, aki a rózsaszín ködtől elvakultan csinált már ilyet? Szakítás után mi lett a tetkó sorsa?

2017. júl. 6. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom hogy hülyeség! Akármikor vége lehet a kapcsolatnak, és akkor vagy csak ugyan olyan nevűvel jöhet össze vagy át kell alakítani a tetkót.
2017. júl. 6. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem csinálnék ilyet!

19/L

2017. júl. 6. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagybàtyàmnak van egy heg az alkarjàn. Kiköszörülte a tetkójàt. Hàt meg van a véleményem.
2017. júl. 6. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy ilyen párt. A srác megcsalta a lányt és feleségül vette a szeretőt. Rátetováltatott valami mást, a lánynak pedig még mindig ott a karján, pedig neki is évek óta új pasija van. :D Szerintem nagyon gáz.
2017. júl. 6. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Butának tartom.

1) a legtöbb szerelem nem tart örökké, és amúgy sem ezzel mutatod ki leginkább, hogy összetartoztok.

2) az ilyen emberek ált. azok, akiknek önálló személyisége nincsen, hanem "én párkapcsolatban vagyok, XYka másik fele vagyok"... aki önmagában is élményekben gazdag és gondolatokban gazdag életet él, elsősorban a saját személyiségével kapcsolatos dolgot tetováltat magára

2017. júl. 6. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
50 éve is volt egy tetkóőrület, és akkor nagy divatja volt az aktuális szerelmet ekképpen prezentálni. Én sohasem tartottam praktikus dolognak.
2017. júl. 7. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Proli dolognak tartom, kb. az ökölre tetovált "üss!" felirattal egy szinten lévőnek.
2017. júl. 7. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen ismerek ilyen embert.

Szakítás után meg azt sem tudja hogy milyen minta legyen , ami éppen eltakarja az előző nevet vagy mintát.

2017. júl. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!