Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan 30-as emberekről, akik megfelelően keresnek, de albérletben élnek és fognak is még sokáig, miként a pénzüket utazásra használják fel? Spanyolo, Olaszo, Tunézia, Németo. , Usába stb.
Egyik ismerősöm is albérletben él(39 lesz). Mondjuk szerintem ő nem azért választotta ez, mert másra költi a pénzt, hanem mert terve volt véve, hogy elköltözik másik országba.
Egyébként nem hülyeség utazgatni. Legalább világot lát.
ha ez ilyen általános, akkor nem okozhat gondot
attól, hogy nekem nem felel meg, másnak még igen
nekem sincs se örökségem, se jó családi hátterem, nem ez számít
Az ő dolguk, de nem biztos, hogy hosszú távon tudnék tervezni egy ilyen emberrel.
Én is szeretek utazni, de fontos volt az is, hogy legyen hova hazajönni is, ami a saját otthonom, nem valaki más tulajdona, amit bármikor kihúzhatnak alólam. Szóval én összehoztam egy saját lakást minimális hitellel, amit 3 év és pár hónap múlva le is törlesztek, így onnantól akár utazásra is több jut majd. Miért tömjem másik ember zsebét egész életemben, amikor a saját lakásomban is élhetek, ha jól tudok bánni a saját pénzügyeimmel?
Igaz egy évbe egyszer megyek nyaralni ,de énse vennék fel pl egy forint hitelt sem. Megvagyok az albérletemben,van autom,jo munkám,jol bánok a pénzel,rakok félre,van megtakarításom.
Ha nem tudok fízetni a Bank is kirak.
Munka nalunk mindig van. Albérlet ami viszonylag olcsó és jó már ritkább,de talalni.
Nekem meg mindegy hogy más zsebét vagy a bankot tömöm.
Nalunk egy egyszobás panel is kb 12 millio.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!