Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan 30-as emberekről, akik megfelelően keresnek, de albérletben élnek és fognak is még sokáig, miként a pénzüket utazásra használják fel? Spanyolo, Olaszo, Tunézia, Németo. , Usába stb.

Figyelt kérdés
2017. jún. 29. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Úgy látom keresztet vehet magára minden férfi, akinek nincs saját egzisztenciája! :(

Az első tökéletesen igaza van. Nyugaton nem gond ha albérletben laksz.

Kelet-Európában a nők csak az anyagiakat, és a hozományt nézik!

2017. jún. 30. 10:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Rossz világot élünk itthon. Nyugaton más. Német, Francia, stb. Tegnap olvastam, hogy ha ott albérletre szerződést kötsz, akkor az mér szinte a tiéd, ha fizetsz rendesen. Fúrhatsz, faraghatsz, akár a padlón tüzet is rakhatsz, ha épp az tetszik. Csak mi élünk ilyen tetves országban itt.
2017. jún. 30. 11:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem pedig pár évig sajna nem lesz saját lakásom. Nincs 8 millióm 2 szobás panelra (2 millióm van 30 asként). Itt annyi egy elfogadható.
2017. jún. 30. 11:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Igaz van autóm. Nagy családi lakás édesanyámnak (egyedül él), és a párjának is van saját lakása. Szóval egyszer majd lehet az enyém lesz. De erre nem appellálok, jó lenne saját, amit én hoztam össze.
2017. jún. 30. 11:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell, hogy a pasi gazdag legyen, az viszont fontos, hogy pénzügyekről hasonlóképp gondolkodjunk. Nehezen tudnék hosszú távú kapcsolatot elképzelni olyan emberrel, aki nagyon másképp bánik a pénzzel, mint én, szóval az sem jó, ha hozzám képest túlságosan szórja a pénzt, és nem tud spórolni, meg az sem jó, ha hozzám képest túl fukar, és csak ül a pénzén, mint Zsugori uram a versben. Nekem vannak megtakarításaim, voltak már gyerekkoromban is, mindig volt valami cél, hogy mire, fontosnak tartom, hogy hosszú távon legyen egy tőke, amihez tudunk nyúlni, ha szükség van rá, ugyanakkor az is fontos, hogy a szükségesen felül azért jusson kevésbé szükséges, élvezeti célú kiadásokra is. De kiadások tekintetében azt az elvet vallom, hogy "addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér", szóval ha csak egy 1 napos csoportos buszos kirándulás fér bele a szórakozási célú kiadásainkba, mondjuk valamelyik szomszédos országban, vagy határainkon belül, akkor nem verjük magunkat milliós kölcsönbe, hogy tengerparti fotókat mutogassunk a haveroknak.
2017. jún. 30. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet, és jól csinálja. Mondjuk ő külföldön él, és ott jóval mobilisabbak az emberek, kevesebb lakás/háztulaj van, és több bérlés. Ha neki ez jó, hajrá... megértem. Nem mindenki talál otthonra, és legalább azt teszi, amit szeret. Persze azért ehhez nem árt, ha tud félrerakni krízis esetére, és nem üres zsebbel császkál.

Azért itthon nem vágnék ilyenbe bele, itt azért jó, ha van egy biztos ingatlana az embernek...

2017. júl. 6. 17:37
 17/17 anonim válasza:

"Csak mi élünk ilyen tetves országban itt."

Ez nem magyar sajátosság, mindegyik posztkommunista országban érdemesebb saját lakással rendelkezni, és a többiben is gyakori az ügyeskedés, mások kihasználása. Nem azért ilyen rossz a helyzet Magyarországon, mert ez Magyarország, hanem a történelmi háttér miatt.

2017. szept. 2. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!