Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen hülyék a férfiak (tisztelet a kivételnek)?
Nem írok semmit, inkább linkelem a cikket. Szerintem minden szava igaz és nem értem, miért van ennyi buta ember, hogy nem jut ez el az agyáig...
Vannak olyan nők, akiket nem annyira zavar az ilyen viselkedés, nyilván ők vannak kevesebben. Ha férfiaknak még egy jelentős része azt gondolhatja ha semmibe veszi a nőket azzal sikert érhet el náluk.
De kérdező, nem mind vagyunk bunkók a nőkkel. Hiszed vagy sem többen vagyunk azok akik tisztelnek titeket, mint akik nem.
28/F
Beszélj úgy mint egy úrinővel? Sokan olyan filléresek hogy még el is hinnék magukról, aztán meg még inkább tenné az eszét:D
Bedrogozod/leitatod... Hát azért sok lány van akinek nem kell a piájába nyomni a ginát, hanem benyomja ő az extasit, meg a vodkából az asztal alá iszok sok férfit.
Úristen:DD
4, pont.. nem azért rakja ki a mellét hogy kellesse magát hanem hogy ,,így hűtse"... Azért mi van ha kint 10 fok van az épületben meg köldökig ki van vágva a dekoltázs?:D Amúgy... azt meghagyta hogy mi van ha tényleg ku-aságból csinálja, de akkor ugye MI VAN?!:D
7. pont:D Ha ő leissza magát és drogozik aztán k.r fűvel fával még a pasik hibája:D
Gyalázat:D
Persze a hogyan ne legyél ,,rib-nc/hülye tyúk" férfi írótól nem hangzik el:D
"Egy nő nem feltétlenül azért rakja ki a melleit meg a fenekét, mert meg akarja dugatni magát...."
Á, dehogy! :DDDDD
Elolvastam a cikket, úgy felidegesítettem magam rajta, ne tudd meg.
"...hogy az a menő, ha tisztelettel beszélsz a lányokkal..." - próbáld csak meg, észre sem vesznek, átlépnek rajtad. A menők sértegetik a "nőket", beléjük rúgnak, ettől csak még menőbbek lesznek. Ez egy ilyen világ, Éva!
"Beszámíthatatlan nővel szexuális kapcsolatot létesíteni, kvázi nemi erőszaknak minősül..." - hagyjuk ezt a liberális fasságot, Évike! Az szendeszüzek akiket csak droggal lehet rávenni, nem a Soundra járnak.
"Ha a haverok előtt akarsz menőzni, akkor ne drogozz!" - Próbáld csak meg azt a fos zenét tudatmódosítók nélkül elviselni...
"Ha a haverok előtt akarsz menőzni, akkor ne tárgyiasítsd a nőket!" - Pont az ilyen csajok tárgyiasítják önmagukat. Ismerem a fajtát, többek között a feleségem is ilyen. Képzelheted milyen jó kapcsolatban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!