Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak a normális férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális férfiak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben akár hányszor próbáltam ismerkedni egy rakás problémába botlottam, ami általában átfedett egymással.

Netes társkeresésnél(chaten és rendes társkeresőn is) mindig sikerül kifognom olyan pasikat, akiknek normális munkája, életcélja 0. Minimum a top 3 elfoglaltságban ott lesz a kondizás vagy van olyan is hogy más elfoglaltsága nincsen, csak a kondizás. Életcélja, tervei, nagy álmai egyiknek sincsenek vagy éppen a kondizáshoz köthetőek, ill. ahhoz hogy minél hamarabb megd**janak minél több csajt.

Ha szóba jön, hogy ki mit tanul/ dolgozik, akkor már attól kész van a legtöbb, hogy továbbtanultam, a második sokk akkor jön, amikor megtudják hogy mit(erről ebből kifolyólag lehetetlen velük beszélgetni, pedig nekem fontos lenne). Aztán az, hogy nekem a mesterdiploma, sőt a PhD (nyilván életkortól is függ, hogy tart-e már ott a másik) nekem természetes(én is ezt tudom nyújtani, ill. fogom, ha majd eljutok a tanulmányaim végére). Bár ezt általában fel sem merem hozni. Az is ismeretlen fogalom, hogy nekem nem a pénz számít, egy fillért nem fogadnék el, még egy kávé árát sem(nem hagynám, hogy a pasi fizessen). Amikor szóba jön, hogy engem mi érdekel, és erre én hülye őszintén válaszolok, akkor jön a meglepetés, hogy hát "én azt hittem, hogy a táskák". Nem talált. Filmekről, zenéről, könyvekről, tapasztalatokról, utazásról stb. a legtöbbel esélytelen beszélgetni, max. mosogatni megy ki külföldre.

Tehát általában nincs téma sem, így hamar zsákutcába jutnak az ilyen beszélgetések(mondjuk nem is kár értük). Munkahelyen ugyan vannak értelmiségi férfiak, de a legtöbb foglalt(tehát kiesik a választékból), általában a normális kinézetű, értelmes férfiaknak van barátnője, felesége(ez nem meglepő mondjuk). Tehát maradnak a nem túl jó képű pasik, akik általában nem tudom miért, de iszonyúan el vannak telve magukkal. Mindenesetre általában elfogadom, ha elhívnak randira, hátha lesz valami, vagy kiderül, hogy egész jófejek mégis. Na ehhez képest egész idő alatt az ő sztorijaikat hallgathatom, de mondjuk az 1 óra alatt szóhoz se jutok, pedig van ám nekem is véleményem, de ez vagy nem számít nekik, vagy nem is érdekli őket.

Pedig szerintem nincsenek nagy elvárásaim, egy teljesen átlagos kinézetű, értelmiségi, normális értékrenddel rendelkező férfit szeretnék, aki mellet úgymond van szavazati jogom, érdekli, hogy mit mondok, mit gondolok stb. Ebből pedig nem akarok lejjebb adni, mert abból katasztrófa lesz, nem kapcsolat.

Én sem vagyok pedig csúnya, nem arról van szó.

Csak annyit várnék el, amit én is adni tudok.

Röviden a kérdésem annyi, hogy hol vannak az ilyen férfiak, mert én már teljesen el vagyok keseredve.

2017. júl. 2. 23:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

A friendzónádban, ahova raktad őket, Kérdező.

Lehet lepontozni, hisztérikák.

2017. júl. 4. 00:56
 32/38 anonim ***** válasza:

"Természettudományok területén tanulok és dolgozok.

Egyáltalán nem az motivál, hogy sok pénzt keressek a munkám során.

Röviden pedig ezen a pályán, ha tudományban akarsz elhelyezkedni, akkor a PhD nélkül nem sokra mész. "

Ok, a természettudományok során a PhD fontos, ha el akarsz érni valamit. De miért fontos, hogy a másiknak is legyen?

Hiszen korábban ezt írtad a kérdésben:

"Aztán az, hogy nekem a mesterdiploma, sőt a PhD (nyilván életkortól is függ, hogy tart-e már ott a másik)"

Pedig például egy rakás szakiránynál egyáltalán nem fontos, hogy mestered, és PhD-d legyen, a kutyát nem érdekel, csak annyi, hogy diplomás vagy e vagy sem.

Látod, én például nem is azt említettem korábban, hogy miért gond, hogy diplomás párt akarsz. Szerintem is szerencsésebb, ha a végzettségek azonos szinten vannak, sok kellemetlenségtől, és félreértéstől lehet megkímélni magad (lenéz mert nincs diplomám pl tipikus probléma egy kapcsolatban, főként ha a férfi az alacsonyabb végzettségű, még akkor is, ha valójában senki senkit nem néz le).

De Te nem egyszerűen diplomát akarsz a párodtól, te mester+phd-t akarsz, hogy ő is ott tartson, mert a kis beszűkült kocka világnézetedben ez is egy pipálós tétel, amit felvettél a listára, és ebből akkor sem fogsz engedni mostanában, ha jön egy normális férfi, de már dolgozik egy BSc-vel, és egyértelmű, hogy nem is lesz neki több.

Ezért hülyeség a leírásod. A párkapcsolatban szerintem is vannak alapértékek. Szeretem ha a nő diplomás, tájékozott a világ dolgaiban, azonos világképe van mint nekem (nem gyűlölködik pl mindenféle faji, vallási okokból, etc). De ennyi. Nincs egy konkrét listám, hogy de legyen ilyen diplomája, és a tájékozottság pontosan erre+arra terjedjen ki...

Olyannak tűnsz, mint egy tipikus 14 éves, aki még a pasi szemszínét is megálmodta magának azzal együtt, hogy mi legyen a foglalkozása, és melyik utcában lakjon, aztán ha egy tétel is eltér, akkor nem ő a tökéletes.

Nem baj, majd beleszeretsz valakibe, és kinövöd!

(ui. egyébként egy csomó elvárásod meg teljesen jogos, csak nagyon túltolod)

2017. júl. 4. 06:19
 33/38 anonim ***** válasza:

"jah, és a nem ebből fogok meggazdagodni a kedvencem" :)

Aztán kikerülsz a kis védett akadémiai életből, hirtelen szembe jön a valóság, hogy mennyit lehet keresni PhD-s természettudományos vonalon (ha peched van, akkor pl tanársegédként az egyetemen 180-at, mert nem kapsz piaci szférában állást), és bekopog az ajtón, hogy mi mennyibe kerül, hogy hiába szeretnél külföldre utazni, ha nincs rá pénzed, akkor majd felkerül a listára az is, hogy pénzes legyen a párod, mert téged az nem érdkelel(t).

Itt olvasd el a #11-es hozzászólást arról, hogy a kis álomvilágod végén mi vár esetleg rád majd azzal, hogy "nem érdekel a pénz", miközben meg utaznál, mert ugye az milyen jó dolog :) Amíg anyu-apu fizeti addig valóban az, utána is, én pl most voltam nyaralni, nem volt gond, de sajnos nem vagyok DrPhDEmiratusProf.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

2017. júl. 4. 06:27
 34/38 anonim ***** válasza:

32-es nagyon jokat irt, minden szavaval egyet ertek. Real beallitottsagukent, raadasul tudomanyos palyara keszulokent konnyen kialakulhat az embernek egy ilyen elitista ertekrendje. A parkapcsolathoz is ugy allsz mint egy tudomanyos problemahoz: adatot gyujtesz (hol vannak a normalis ferfiak), elemzel, kritizalsz, az egesz hozzaallasod laboratoriumi. Es hiaba fontoskodsz meg ellenorzod vissza a vilagot a kis elvaraslistaddal (amivel amugy nincs nagy baj, csak a listahangulattal), megis mindig mellenyulsz. Hatalmas ellentet feszul az elveid es a valos valasztasod kozott, mert az nem csupan a veletlen muve, h allitasod szerint mindig tipikus gyuros fazonokba botlasz. Ha tudomanyosan vegiggondolod ak belatod h igazam van, ennyi veletlen egymas utan nincs.

Amugy meg bocsass meg, de a valasz annyira nyilvanvalo: az egyetemen van a te embered. Nem ertem hogy nem szedtel meg ossze egy szaktarsat vagy egy temavezetot, ok pont olyanok mint amire vagysz.

2017. júl. 4. 11:04
 35/38 anonim ***** válasza:

"Hol vannak a normális férfiak?"

ott ahol semmibe veszed őket.

2017. júl. 4. 17:40
 36/38 anonim ***** válasza:

"Nem ertem hogy nem szedtel meg ossze egy szaktarsat vagy egy temavezetot, ok pont olyanok mint amire vagysz."

Pedig ez annyira egyértelmű, hogy miért nem abba az irányba mozog, hogy az már félelmetes :) A hozzászólásodban igazából meg is fejetted.

2017. júl. 4. 18:10
 37/38 anonim ***** válasza:
#36 A kerdezo szerintem meg nagyon romantikusan all az elethez es ugy kepzeli, h a szerelembol, a kitartasbol es a kozos szellemi lobogasbol meg fognak elni, eszeben sincs penzes pasit valasztani, mert neki a penz masodlagos. Ezt azert allitom ilyen biztosan, mert en is ilyen idealista voltam, aztan amikor kopogtatott a valosag az ajtomon inkabb elkezdtem egy masik szakot. Biztosra veszem, h tudatosan nem keresi a gazdag ferfiak tarsasagat.
2017. júl. 6. 13:07
 38/38 anonim ***** válasza:
@37: nem, én sem a pénzre értettem! Akkor félreérthető n fogalmaztam. Te kérdezted tőle, hogy miért nem egy szaktársával jön össze, és szerintem ennek nagyon egyértelmű oka van, kiderül a fenti sztoriból (és nem a pénz az oka)
2017. júl. 6. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!