Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális férfiak?
Az utóbbi időben akár hányszor próbáltam ismerkedni egy rakás problémába botlottam, ami általában átfedett egymással.
Netes társkeresésnél(chaten és rendes társkeresőn is) mindig sikerül kifognom olyan pasikat, akiknek normális munkája, életcélja 0. Minimum a top 3 elfoglaltságban ott lesz a kondizás vagy van olyan is hogy más elfoglaltsága nincsen, csak a kondizás. Életcélja, tervei, nagy álmai egyiknek sincsenek vagy éppen a kondizáshoz köthetőek, ill. ahhoz hogy minél hamarabb megd**janak minél több csajt.
Ha szóba jön, hogy ki mit tanul/ dolgozik, akkor már attól kész van a legtöbb, hogy továbbtanultam, a második sokk akkor jön, amikor megtudják hogy mit(erről ebből kifolyólag lehetetlen velük beszélgetni, pedig nekem fontos lenne). Aztán az, hogy nekem a mesterdiploma, sőt a PhD (nyilván életkortól is függ, hogy tart-e már ott a másik) nekem természetes(én is ezt tudom nyújtani, ill. fogom, ha majd eljutok a tanulmányaim végére). Bár ezt általában fel sem merem hozni. Az is ismeretlen fogalom, hogy nekem nem a pénz számít, egy fillért nem fogadnék el, még egy kávé árát sem(nem hagynám, hogy a pasi fizessen). Amikor szóba jön, hogy engem mi érdekel, és erre én hülye őszintén válaszolok, akkor jön a meglepetés, hogy hát "én azt hittem, hogy a táskák". Nem talált. Filmekről, zenéről, könyvekről, tapasztalatokról, utazásról stb. a legtöbbel esélytelen beszélgetni, max. mosogatni megy ki külföldre.
Tehát általában nincs téma sem, így hamar zsákutcába jutnak az ilyen beszélgetések(mondjuk nem is kár értük). Munkahelyen ugyan vannak értelmiségi férfiak, de a legtöbb foglalt(tehát kiesik a választékból), általában a normális kinézetű, értelmes férfiaknak van barátnője, felesége(ez nem meglepő mondjuk). Tehát maradnak a nem túl jó képű pasik, akik általában nem tudom miért, de iszonyúan el vannak telve magukkal. Mindenesetre általában elfogadom, ha elhívnak randira, hátha lesz valami, vagy kiderül, hogy egész jófejek mégis. Na ehhez képest egész idő alatt az ő sztorijaikat hallgathatom, de mondjuk az 1 óra alatt szóhoz se jutok, pedig van ám nekem is véleményem, de ez vagy nem számít nekik, vagy nem is érdekli őket.
Pedig szerintem nincsenek nagy elvárásaim, egy teljesen átlagos kinézetű, értelmiségi, normális értékrenddel rendelkező férfit szeretnék, aki mellet úgymond van szavazati jogom, érdekli, hogy mit mondok, mit gondolok stb. Ebből pedig nem akarok lejjebb adni, mert abból katasztrófa lesz, nem kapcsolat.
Én sem vagyok pedig csúnya, nem arról van szó.
Csak annyit várnék el, amit én is adni tudok.
Röviden a kérdésem annyi, hogy hol vannak az ilyen férfiak, mert én már teljesen el vagyok keseredve.
Szerintem el vagy szállva magadtól, nem kicsit, és az értékrended baromira nincs a helyén! Az a valamirevaló ember, akinek van diplomája? Érzelmi intelligencia talán fontosabb (illetve az alapvető intelligencia is, de azt nem a diplomával kapja az ember..).
Nem bántani akarlak, de nekem ez jön le az írásod alapján.
Mesterdiploma PhD?
Nagyon fiatal lehetsz 😀
Nekem csak főiskolám van (az sem elit iskolából), ma BSc-nek hívnánk, a tesóm mester+DrPHD.
Mindig azt mondja, ha újrakézdhetné nem vágna bele. Fele annyit keres, mint én, a munkalehetőségek korlátozottak (kevés cég sok állami szféra) folyamatosan keres új helyet, de rengeteg hasonló ember teszi ezt. Egy jó szakiránnyal ezerszer vidámabb lehet az élet, mint egy PhD valami kevésbé trendi helyen (pl mi mérnökök nem nagyon PhD-zunk, találunk anélkül is jó mumkát, de a bölcsészek, társadalomtudósok akár többet is, aztán mennek asszisztensnek, és a nyelvtudás az egyetlen amit használnak és megfizetnek a sok év tanulásból, vagy állami szféra aprópénzért).
Mellesleg kettőnk közül ő egy kicsit szakbarbár is, a saját területén túlképzett, de egyébként mester ide, doktori oda, nem túl sok minden jutott el hozzá a világról.
foglalt
nem kell neked az adott egyén
te nem kellesz az adott egyénnek
senki nem kell az adott egyénnek
"Sajnos normális férfi nincsen! :( 30N"
De. Pont ugyanannyi van, mint normális nő. Egy darabbal se több, de nem is kevesebb.
A Phd emlegeteseig egyutt ereztem veled, mert ertelmisegi nonek tenyleg nehez a parkereses, de ez alapjan mar en is ugy gondolom, hogy te finoman szolva el vagy szallva magadtol. Hany eves vagy mondd csak es milyen teruleten tanulsz?
Egy szakteruletben valo elmelyules az pont ellentetes a muveltseggel, mert az egyik szuk a masik szeles koru ismeret, naivitas azt hinni, h a ketto egymast feltetelezi. Jo esetben egyuttjar, de nem feltetlenul.
Én csak elutasítást kaptam lányoktól, pedig csak elmondtam mit dolgozok és milyen származású vagyok.
Szóval ennyit erről a lányok semmivel nem különbek a fiúktól.Mindkettőnek rossz a felfogása.
F/28
Hű most látom csak milyen indulatokat keltett a kérdésem.
Akkor szépen sorban.
1. Nem nézem le a nem diplomás embereket, sőt általában mindenkinek adok egy esélyt mást nem beszélgetni.
Viszont az, hogy diplomás emberek diplomás párt akarnak nem egyedi eset, de ez egy másik kérdés témája volt.
Természettudományok területén tanulok és dolgozok.
Egyáltalán nem az motivál, hogy sok pénzt keressek a munkám során.
Röviden pedig ezen a pályán, ha tudományban akarsz elhelyezkedni, akkor a PhD nélkül nem sokra mész. Valószínűleg nem ebből fogok meggazdagodni, de nem is ezért csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!