Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak a normális férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális férfiak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben akár hányszor próbáltam ismerkedni egy rakás problémába botlottam, ami általában átfedett egymással.

Netes társkeresésnél(chaten és rendes társkeresőn is) mindig sikerül kifognom olyan pasikat, akiknek normális munkája, életcélja 0. Minimum a top 3 elfoglaltságban ott lesz a kondizás vagy van olyan is hogy más elfoglaltsága nincsen, csak a kondizás. Életcélja, tervei, nagy álmai egyiknek sincsenek vagy éppen a kondizáshoz köthetőek, ill. ahhoz hogy minél hamarabb megd**janak minél több csajt.

Ha szóba jön, hogy ki mit tanul/ dolgozik, akkor már attól kész van a legtöbb, hogy továbbtanultam, a második sokk akkor jön, amikor megtudják hogy mit(erről ebből kifolyólag lehetetlen velük beszélgetni, pedig nekem fontos lenne). Aztán az, hogy nekem a mesterdiploma, sőt a PhD (nyilván életkortól is függ, hogy tart-e már ott a másik) nekem természetes(én is ezt tudom nyújtani, ill. fogom, ha majd eljutok a tanulmányaim végére). Bár ezt általában fel sem merem hozni. Az is ismeretlen fogalom, hogy nekem nem a pénz számít, egy fillért nem fogadnék el, még egy kávé árát sem(nem hagynám, hogy a pasi fizessen). Amikor szóba jön, hogy engem mi érdekel, és erre én hülye őszintén válaszolok, akkor jön a meglepetés, hogy hát "én azt hittem, hogy a táskák". Nem talált. Filmekről, zenéről, könyvekről, tapasztalatokról, utazásról stb. a legtöbbel esélytelen beszélgetni, max. mosogatni megy ki külföldre.

Tehát általában nincs téma sem, így hamar zsákutcába jutnak az ilyen beszélgetések(mondjuk nem is kár értük). Munkahelyen ugyan vannak értelmiségi férfiak, de a legtöbb foglalt(tehát kiesik a választékból), általában a normális kinézetű, értelmes férfiaknak van barátnője, felesége(ez nem meglepő mondjuk). Tehát maradnak a nem túl jó képű pasik, akik általában nem tudom miért, de iszonyúan el vannak telve magukkal. Mindenesetre általában elfogadom, ha elhívnak randira, hátha lesz valami, vagy kiderül, hogy egész jófejek mégis. Na ehhez képest egész idő alatt az ő sztorijaikat hallgathatom, de mondjuk az 1 óra alatt szóhoz se jutok, pedig van ám nekem is véleményem, de ez vagy nem számít nekik, vagy nem is érdekli őket.

Pedig szerintem nincsenek nagy elvárásaim, egy teljesen átlagos kinézetű, értelmiségi, normális értékrenddel rendelkező férfit szeretnék, aki mellet úgymond van szavazati jogom, érdekli, hogy mit mondok, mit gondolok stb. Ebből pedig nem akarok lejjebb adni, mert abból katasztrófa lesz, nem kapcsolat.

Én sem vagyok pedig csúnya, nem arról van szó.

Csak annyit várnék el, amit én is adni tudok.

Röviden a kérdésem annyi, hogy hol vannak az ilyen férfiak, mert én már teljesen el vagyok keseredve.

2017. júl. 2. 23:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Tízes mond valamit. Biztos tudnának neked segíteni a barátaid is keresgélni.

30/f

2017. júl. 3. 00:14
 12/38 anonim ***** válasza:
79%

Azért az sokat elmond rólad, hogy az online társkeresőkön ilyenekkel szóba állsz. Nem kicsit vall felszínességre ha leálltál beszélgetni ilyen "kondisokkal". Azonban ezen túllendülve. Gondolom épp most ért egy kisebb sokk egy ilyen randin, ahol hallgathattad egy magányos férfi témáit. Ebből nem érdemes levonni messzemenő következtetéseket, még akkor sem ha neked újfent tényleg ez a tapasztalatod.

Egy kapcsolat ugyebár kompromisszumokból áll. Ez ugyan óriási közhely, azonban sokan nem érzik a lényegét. Gyakran már a kapcsolatba való bemenetel is igényel némi kompromisszumot. Ezt ugyebár nehéz lenyelni, értjük miért. Azonban ezen kompromisszumok általában megragadnak a felszínes tulajdonságok mezején. Szerintem sokkal bölcsebb inkább ezekből engedni, mint később a mélyen gyökerező és szinte kibékíthetetlen ellentétekből fakadókon. Csupán azért, mert szereted. Szeretsz valamit, amit kialakítottál róla. Egy ábrándképet, hiszen az elején olyan jól alakult, voltak közös témák, helyes is, jó az ágyban és a kémia... hát arra szavak sem voltak. Csakhogy erre egy utolsó paraszt kamionos is képes. Aztán mikor jönnek a belső tulajdonságok nem győz az ember kapálózni.

Lényeg a lényeg. Ne add fel a reményt egy-egy ilyen balul elsült randi után. Legalább lesz miről mesélni annak, aki érdemes rá. :) Illetve nem fogod saját magadat sem unni, hogy már megint ugyan azokról a témákról kell diskurálnod, hiszen eddig nem is engedték hogy elmondd őket. Csupa pozitívum. :)

2017. júl. 3. 00:20
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Elég frusztráló lehet ez az érzés. Kedves nő képe jön át az írásodból. Viszont van benne elég sok általánosítás. Azért mert valaki kondizni jár, nem biztos, hogy csak az az élete. Azért mert valaki nem főiskolán/ egyetemen végzett még lehet értelmes.

Járok edzeni mert jól érzem magamat tőle. Szeretek utazni is, igaz erre nincs gyakran lehetőségek.

Viszont a leírásod alapján akkor nekem egy buta beképzelt embernek kellene lenném. Vagyis ezek szerint ezt gondolnád rólam.

2017. júl. 3. 00:50
 14/38 A kérdező kommentje:

mit nem értek, kedves 9-es? :)

az utolsó válaszolónak, a kondival akkor még nincsen baj, ha mértékkel csinálja a másik, és csak egy hobbi, amitől jobb lesz a közérzete

én arra a bizonyos típusra gondolok, akinél ez áll a középpontban, mellette pedig nincs túl sok ismerete gyakorlatilag semmi másról(nem akartam sértő lenni,nyilván,akinek nem inge...)

2017. júl. 3. 00:55
 15/38 anonim ***** válasza:
Minek netes társkeresőn fent lenni? Olyan creepy ez már manapság. Ha tudod, hogy ott mindig ilyen gáz férfiakat fogsz ki, ismerkedj élőben. Ott úgyis azonnal látod, hogy kondikirály-e vagy sem. 29F
2017. júl. 3. 01:21
 16/38 anonim ***** válasza:
80%
Kedves kérdező! A válaszolóktól feleletet kaptál kérdésedre. Hofi szavaival élve: "Magyarországon az egy főre jutó hülyék száma: 2"
2017. júl. 3. 02:16
 17/38 anonim ***** válasza:
Jó tanács: ne itt keres normális pasit.
2017. júl. 3. 02:24
 18/38 anonim ***** válasza:
74%

#13 vagyok.

Nem voltál sértő, csak amikor előjön ez az 'értelmiségi' szó, akkor az általában olyan szövegkörnyezetben van, amiből az látszik mintha kevesebb lenne emberileg egy nem felsőoktatásban végzett ember.

Pedig vagyunk sokan, akikkel úgy gondolom lehet beszélgetni elég sok mindenről.

2017. júl. 3. 03:06
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

"mesterdiploma, sőt a PhD"

Ehhez képest odáig nem jutottál el, hogy fotó, szövegkörnyezet alapján szűrj értelmes embereket?

És akkor: "Hol vannak a normális férfiak?"

Egy kicsit ellentmondásos ez nekem...

2017. júl. 3. 03:24
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Veled valami igen komoly zűr van, hacsak a diplomás embert tartod normális férfinak!

"Aztán az, hogy nekem a mesterdiploma, sőt a PhD (nyilván életkortól is függ, hogy tart-e már ott a másik) nekem természetes(én is ezt tudom nyújtani, ill. fogom, ha majd eljutok a tanulmányaim végére)."

Persze jogod van a saját igényedhez, de a kérdésed alapján..., ehhh

2017. júl. 3. 05:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!