Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék barátnőt?
Talán még ne erőltessed a témát és ne is vágtázz huszárosan, ha lesz valami.Tehát, ha exed és dolgait feledted-leült.
Majd akkor veszed a lapot, ha úgy érzed és megy minden, hiszen nem csak te vagy ott.
Nem szeretnék rosszindulatú lenni veled, de amíg az exed nyoma ott van benned, szerintem azon gondolkodj, ne az új kapcsolaton. Annyiszor megszívtam már ezzel és annyira rossz érzés, mikor valaki a régi miatt büntet meg ahhoz mér, hogy már tényleg csak ezt tudom tanácsolni a srácoknak... Hogy legyenek türelmesek és hagyjanak időt maguknak, hogy újra kiegyensúlyozott emberként menjenek a kapcsolatba, normális önértékeléssel.
Biztosan lesz lány, akinek tetszeni fogsz, pláne, hogy sok lány (én is) nagyon odáig tud lenni a szép színű szemekért.:P Viccet félretéve, tényleg találsz majd lányt, aki elfogad, hiszen nagy baj nem lehet veled, ha kaptál dicséretet és volt is egy (mindeg, hogy milyen) barátnőd.:) Viszont tényleg fel kell dolgozni a régi sérelmeket, mert azzal csak bántani fogod a másikat is, aki meg olyannak szeretne, amilyen vagy, ha nem fogadod el magad és folyamatosan bezárkózol, mikor ő közeledne hozzád.
Olyan módszer kell, amivel garantált a siker, Kérdező?
Nos, akkor pénzzel. Sok pénzzel. Sok-sok pénzzel, és pindurkát még annál is többel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!