Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretik-e a nők az e-sportolókat?
e sport?? Nem értem hogy lehet sportnak nevezni az egy helyben tespedést órákig dülledt szemmel képernyőre meredést és chipzabálást. De hüvelykujj reflexre gyúrni és azt sportnak titulálni..az rossz vicc.
Nem,nem szeretik a nők, vagyis elenyésző rétegük szereti. A nők olyan sportot szeretnek a amitől a pasijuk testileg fejlődik,erősebb kitartóbb lesz .
Nos emberek, most jutott csak időm átfutni ezt a kérdésemet, igen érdekes perspektívákat osztottatok meg.:D
Tehát az e-sport az nem azt jelenti, hogy játszol az atarin, hanem ha versenyszinten űzöd, vagy pedig vannak ilyen céljaid ezzel kapcsolatban, és már magas szinteken vagy.
A komoly szinten űzés itt euban szerintem kb annyit tenne ki, hogy 8 óra alvás, 10-12 óra játék/csapatfoglalkozások, mint például lemenni az edzőterembe(mert igen, ezt már sok helyen kötelezővé tették), és így maradna 4-6 óra szabadidő kb. Meg annyi, hogy választása is lehet a párnak, hogy vagy közelbe vesznek egy házat a gaming házhoz, vagy pedig egy igen luxus gaming házban lakna a barátnőjével. Ha meg még nincs gamingházas szinten a csapat, akkor meg teljesen tökmindegy, van 4-6 óra amit együtt tölthetnek, és nyilván vannak szabadnapok is. Koreába 16-18 órákat edzenek, de nekik tényleg ez az életük értelme.
E-sport az pont ellenkezője egy magányos hobbinak, mert a legtöbb e-sportos játék az mind csapatjáték. A leghíresebbek legalábbis azok, hallottam már tetris vbről is, de az inkább csak az ázsiai régiókban.
#12-es tyűű aranyapám.:D Na kezdjük az elejéről. Chipszabálás az a filmekből elterjedt kocka illusztrálással volt egyenlő, az esportolók 90%-a edzett testalkatú, maximum az ázsiai régiókban nem(ott vagy nagyon vékonyak vagy pedig mérsékelten elhízottak), ahol kb már alig alszanak is. Nagyon komoly stratégiai, logikai tudást igényelnek ezek, még egy fps lövöldözős játék is. Folyamatosan igényli az agyat, már ha persze valaki a fejlődésre koncentrál, és ugyanúgy szükség van kitartásra, mivel másokkal versenyzel, és mindenki jobb és jobb akar lenni. Erősséget lehet mentális erősségben is mérni, és ebben eléggé jók az esportolók, mert ők az agyukat edzik folyamatosan. Emellett viszont lejáratják őket edzeni is.
Én megértem ha a kapscolat rovására megy a játék, de ilyenkor több dolog is felmerül bennem, hogy hogyan is alakult ki a kapcsolat, milyen szinten űzhette a játékot a párod, hogy csak egész nap játszott célok nélkül, vagy pedig azért szentelte annak az életét, mert imádja és fejlődni akar stb.
Már a politika is felkapta erre a fejét, mert nagyon komoly nézettsége van világszerte, és nagyon sok pénz van benne. Csak kíváncsi voltam igazándiból, hogy hogyan reagálnak rá az emberek, illetve főleg a nők.:)
Köszönöm a válaszokat, szívesen várom a továbbiakat, ha van még valami.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!