Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogy a nők ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a nők ennyire szeretik a melegeket?

Figyelt kérdés

A férfi külső + nőies belső valamiért birizgálja a fantáziájukat, de legalábbis kedvelik a melegek társaságát. Hogy tekintenek a nők a melegekre - a barátnőhöz van közelebb, vagy egy olyan pasi, aki előtt nyugodtan játszhatják az agyukat, mert úgysem fog rájuk izgulni? Az tetszik nekik ebben a szituációban, hogy "büntetlenül" lehet velük incselkedni? Mert a nőies tulajdonságok miatt mint pasi biztos nem lenne pálya nekik.

Normál esetben a meleg férfi egy olyan karakter testesít meg, akitől a nők menekülnek: vékony alkat, szintén vékony hang, nőies hanghordozás, túlzott gesztikulálás... mégis szeretnek a társaságukban lenni. Mit gondoltok, mi az oka ennek a jelenségnek?

2017. jún. 9. 11:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
16%

Mert megbízhatóbb "nők" mint a legtöbb nő.

Én el lennék csajhaverokkal is, ha nem hazudnának

Ahogy ti fiúk is nagyon nehezen találtok rendes barátnőt, úgy mi is haveroknak :/

2017. jún. 9. 12:00
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 Akkor itt a már unásig taglalt férfi-nő barátság a kulcs? Hogy a meleg fickó bár férfi, de belsőleg meg nő, ezért megért titeket? És épp ezért jó haver tud lenni?
2017. jún. 9. 12:06
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Én inkább a barátnő-feelingre szavazok, aki olyan, hogy szereti "játszani az agyát", az pont azért teszi, h ráizguljanak, szal egy meleg férfinál sztem ez nem játszik. Ugyanakkor egy meleg férfi nem szinonímája egy férfi testbe bújt nőnek! A "meleg férfi" nem egy homogén, egyentulajdonságokkal rendelkező halmaz (ahogy a férfiak és a nők sem), de általánosságban szerintem elmondható, hogy attól még, hogy férfiakhoz vonzódnak, nem lesznek törvényszerűen "belül nők", ők is férfiak maradnak.

Nekem pedig (és szerintem sok más nőnek) kifejezetten üdítő, felemelő érzés úgy férfitársaságban lenni, hogy nem kell odafigyelnem minden apró gesztusomra, nehogy véletlenül felállítsam valamelyikük farkát... szóval itt keveredik a barátnők előtti "őszintén önmagam lehetek", de hiányzik belőle az ösztönös versengés, és a férfiakkal való kontakt, beszélgetés, különböző nézőpontok megismerése... stb., amire mondjuk adott esetben a barátnő csak bólogatna és helyeselne, arra lehet, hogy a meleg férfi olyat mond, amire nem gondoltam volna magamtól.

Lehetne még ragozni, ill. a leírásom/példám eléggé általánosító, de azt hiszem, erre nem is lehet általánosítás nélkül válaszolni.

2017. jún. 9. 12:07
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem hinném, hogy jobban szeretik a nők a meleg pasikat havernak, csak erre figyelswz és ezt veszed észre. Rengeteg lánynak van hetero pasi barátja. Nekem is van meleg haverom, bár nem azért "választottam", mert meleg, amikor összeismerkedtünk nem tudtam hogy az, mondjuk gondoltam, de abszolút nem érdekelt. Egyébként meg ált. rosszabbak a meleg pasik, mert keveredik bennük egy női jellem és egy féri is, azaz hisztisek, sértődékenyek, mint a nők, pletykásak, mint a férfiak (igen, a férfiak mindig pletykásabbak, mint a nők)
2017. jún. 9. 12:07
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

"Normál esetben a meleg férfi egy olyan karakter testesít meg, akitől a nők menekülnek: vékony alkat, szintén vékony hang, nőies hanghordozás, túlzott gesztikulálás... mégis szeretnek a társaságukban lenni. "

Miért, attól, hogy valaki nem az eseted, nem vonzódsz hozzá külsőleg, attól még nem lehettek BARÁTOK? Valószínűleg vannak közös témáik, nem kell túlkomplikálni.

21/L

2017. jún. 9. 12:11
 6/20 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb a divathoz való érzékük pl.

Őszintébben megmondják, ha jól áll valami vagy ha nem.

Sokkal jobban lehet velük beszélgetni párkapcsolati dolgokról, mert jobban át tudják érezni a férfi és női agyat is.

Normál esetben a meleg férfi egy olyan karakter testesít meg, akitől a nők menekülnek: vékony alkat, szintén vékony hang, nőies hanghordozás, túlzott gesztikulálás... mégis szeretnek a társaságukban lenni. Mit gondoltok, mi az oka ennek a jelenségnek?

Gondolom az, hogy ők közben őszintén bevallják, hogy a pasikért vannak oda.

Meg aztán velük azért jó/lehet barátságot fenntartani, mert biztos nem fog bekavarni a kapcsolatba, ha esetleg megtetszik neki a barátnő pasija mivel nem is tud. (hacsak nincs bi hajlam a nő párjában).

Nagyjából ezekért.

2017. jún. 9. 12:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ez az egész csak egy nagy köteg általánosítás, ami valszeg amerikai filmekből jön, ahol a melegek manikűrözött, púderozott feminin pasik, és a csajok meg mindenhová magukkal rángatják őket, mint valami ölebet.

A melegeknek nincs "női lelkük" (meg amúgy is, mi az isten az a "női lélek"?) [link]

De tudod mit, ha ez igaz lenne, akkor azért lenne, mert egy melegbe talán szorult annyi értelem, hogy ne "incselkedésnek" hívja a nő barátságát, és jah, talán az is közrejátszhat, hogy egy meleg nem tetteti, hogy érdeklik a nő gondjai/bajai, pusztán azért, hogy a nő bizalmába férkőzzön, és később megdughassa, hanem talán van rá esély, hogy tényleg érdekli a nő személyisége.

2017. jún. 9. 12:17
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Te is csak filmen láttál melegeket igaz?

Iszonyú közhelyes ez a leírás.

Elárulom, hogy a közelében sem leszel a válasznak mindaddig amíg nyílvánvalóan ilyen felületes hülyeségeket gondolsz.

De annyit segítek, hogy az érzelmi intelligencia sokat segít, ezt kedvelik annyira a nők.

2017. jún. 9. 12:37
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

"Normál esetben a meleg férfi egy olyan karakter testesít meg, akitől a nők menekülnek: vékony alkat, szintén vékony hang, nőies hanghordozás, túlzott gesztikulálás..."

????????????????

Mondd, láttál te már életed során homoszexuális férfit a romatikus vígjátékok szereplőin, meg a Pride-ot savazó, szándékosan felháborító fotókon szereplő embereken kívül???

2017. jún. 9. 13:05
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tisztázzuk, önmagában azért mert valaki meleg nem fog bennem szimpátiát kelteni automatikusan. A kérdés teljesen valótlan, egyrészt Mo-on még mindig kevesen vállalják fel a másságukat az előítéletek miatt sok helyen tabu max. csak sejted, hogy valaki az. Ez nem a Sex és NY ahol mindenhol meleg pasiba bukkansz akivel marha jó lehet együtt shoppingolni kávézgatni mint egy barátnővel. :D
2017. jún. 9. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!