Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar 20-30éves korosztály hogyan vegye fel a verseny a hétvégente hazánkba látogató külföldi, jól kereső 20-30éves korosztállyal, akik direkt párkeresés, vagy bulizás, csajozás miatt jönnek kishazánkba?
Eddig csak a pesti belvárosi kerületekben volt megfigyelhető a trend, de most a Balaton is tele velük.
Félreértés ne essék, egészséges önbizalommal és viszonylag elég jó külsővel vagyok megáldva, de egy átlagos magyar fiatal vagyok, átlagos bérrel, és átlagos haveri társasággal.
Mindannyian azt látjuk szinte minden hétvégén, a jobb helyek tele vannak, és sokszor azok a fiatal lányok a mi korosztályunkból akik minket elhajtanak, ha ismerkedni akarunk, ha külföldi pasikat észlelnek a radarjukon, akkor egyből ők a kezdeményezők.
Míg ha magyar pasi megy oda hozzájuk jól végigmérik és vagy meghívatják magukat egy italra, vagy még ezt a lehetőséget sem hagyják meg hogy legalább beszélgessünk egy kicsit hátha, lesz valami.
Most direkt nem a társkereső oldalakról írtam, hanem az élőben való ismerkedésről.
Szerintetek mi van ez mögött, ez a jelenség miért ilyen szemet szúró szinte már minden ismerősömnek, hogy minden felkapottabb hely tele külföldi pasikból álló 20-30 éves fiatalemberek csoportjával, akik mellesleg nagyon is jól vannak anyagilag ellátva?
Ők nem tudnának otthon a hazájukban csajozni, és meghagynák a magyar fiataloknak a lányokat mint a 90-2000 es években?
"ha külföldi pasikat észlelnek a radarjukon, akkor egyből ők a kezdeményezők"
Mert az ilyen egynyári szexelgetős kalandok úgyse derülnek ki. Hogy? A srác nem fogja híresztelni, max otthon, de Magyarországon nem fog híre menni... és a ri.bik örülhetnek a markukban.
18-as en nem ertek egyet teljesen... csak az a normalis no aki magyar ferfit keres parkapcsolat celjabol? Akkor en valoszinuleg egy r#banc vagyok.
Nekem volt magyar baratom es kulfoldi is. Nem, nem volt gazdag, sot... de jobban ereztem vele magam, volt kozos temank, erdeklodesi korunk. Magyar ferfiak kozul eddig rosszul valasztottam, ez van.
Drágáim, mikor unjátok már meg, hogy egymás farkával kardoztok? De most komolyan.:D Ha enekem valaki tetszik, akkor is ő fog, ha lesz mellette 60 külföldi, vagy 60 másik férfi. És fogalma sincs senkinek, milyen az ízlése az adott nőnek, megsúgom, nem egységes. Nektek kuuurvára nemaz a dolgotok, hogy azt lessétek, ki milyen és kinek van párja, hanem hogy arra figyelhetek, ti mit tehettek magatokban/magatokon/magatokért. Úgy is abból a szarból vagy kevésbé szarból kell várat építeni, ami rendelkezésre áll, totál lényegtelen, hogy másnak mi van, vagy milyen.
Tudom, sokkal boldogabbak lennétek, ha tele lenne a város olyan pacákokkal, akik mellett a szar is egész jó és lehetne ló nincs jó a szamár alapon azt választani, de egyrészt ilyen nem lesz, másrészt valamire való nőként ragaszkodom ahhoz, hogy vagy normális legyen az illető, vagy ne legyen inkább senkim. Anno nekem is ilyen szegényes felfogásom volt, örültem, ha ronda nők vettek körül, meg el akartam takarítani mindenkit, aki jobban nézett ki, mint én. Aztán magamba szálltam és alakítottam az életemen. És lám, átkozottul nem érzem azt, hogy velük versenyezni kellene, sőt, sokan közülük a barátnőim lettek, akikre egyáltalán nem tudok féltékeny lenni. Őket azért kedvelik, amilyenek, engem meg azért, amilyen én vagyok. De legalább megdolgoztam érte és nem vagyok egy rosszindulatú, lusta dög már. Javaslom ezt az utat. A másik a megkeseredett szingli lét felé visz. Kicsit sem vonzó.
Ha a csajok folyamatosan külföldieket választanak a magyarok helyett (amit mondjuk kétlek, de tfh) akkor az nyilván azért van, mert a magyaroknak súlyos hiányosságai vannak.
Egy nőnek megvan a szabadsága és lehetősége, hogy azzal randizzon, akivel akar. Sok külföldinek nem az az egyetlen jó tulajdonsága, hogy pénzes (egy csomó nem is pénzes amúgyse :D), hanem emberszámba is veszik a nőket, ami sok magyarnak még most se megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!