Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csajozni?

Figyelt kérdés
Szoval egy 20 eves srac vagyok es nem megy a csajozas mert total nincs onbizalmam.A kulsommel szerintem nincs baj..csak az onbizalmammal kene kezdeni valamit.Csak hat mar attol feszengve erzem magam ha egy szep lany leul mellem...ahjj..Es valtoztatni akarok ezen eldontottem.Mar eleg sokat olvastam errol..meg a puas dolgokat is elolvastam mit hogyan kell de semmi..igazabol nem jarok el sehova mert meg ahhoz sincs onbizalmam hogy elmenjek egy ilyen helyre ahol lanyok vannak...de nagyon valtoztatni akarok ezen is..Ha valaki tudna ssgiteni nekem ebben akar fiuk aksr lanyok akkor azt nagyon megkoszonnem

2017. jún. 29. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Végre egy új kérdés, ehhez még csak hasonlót sem olvastam itt. Várom a válaszokat, mert engem is érdekel.
2017. jún. 29. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha látsz egy igazán szimpatikus lányt, akivel el tudnál képzelni kapcsolatot, akkor vedd rá magad és szólítsd meg! Egyszer elkezded és utána menni fog, mert meglátod, hogy ha még nem is akar tőled semmit, akkor is nyerted a szituációt, mert bátor voltál, nyitott és érdeklődő.

Szerintem nem kell keresni az ismerkedős helyeket, hanem csak nyitott szemmel járni a világban és olyan személyhez odalépni, akiről az azt gondllod, hogy van annyira értelmes, intelligens, hogy nem küld el melegebb éghajlatra csak azért, mert tetszik neked.

Próbáld nem kényszerként megélni a kimozdulàst, az ismerkedést, hanem lehetőségként, tapasztalatszerzésként (a legtisztább értelemben).

21/L

2017. jún. 29. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Rossz helyen keresed a megváltást. Ez az oldal a csajozásban nyomi béta lúzerek gyűjtőhelye. Vak vezet világtalant.
2017. jún. 29. 23:36
 4/8 Diavolino44 ***** válasza:

En PUA-s vagyok. Ha megy az angol akkor szivesen kuldok par linket amit erdemes megnezni, konyvet amit erdemes elolvasni. Mert a magyar anyagok nagy resze eleg gyatra.

A PUA-ban van tobb teoria. Nekem ez tetszik a legjobban. Az a baj, hogy mindennel jobban felsz attol, hogy megbelyegezzenek, hogy nem vagy eleg jó. De azt meg kellene ertened, hogy mindig lesz olyan ember akinek nem leszel eleg jo. Nem lehetsz mindenkinek a baratja. Ne, lehetsz Mr. Tokeletes. S az a baj, minel jobban megakarsz felelni masoknak, annal kevesbbe tudsz megfeleni onmagadnak. Nem tiszteled onmagad es ez kisugarzik. Rengeteg modja van, hogy tudod magadat tisztelni, az egyik amit ajanlok, az a felelmek legyozese. Ha megbirkozol a sajat felelmeiddel, buszke leszel magadra. Noni fog az onbizalmad.

Fel kell vallalnod, hogy sebezheto vagy. Mindenkinek vannak hibai nem csak neked, attol meg nem vagy kevesbbe szeretheto, mert kiallsz a sajat igazad mellett.

Gyakorlati resze.

Kezd kicsiben, ha a pua tetszett, szerezz valamelyik forumon egy wingmant, s ketten menjetek csajozni, renteget segit, hogy valaki rugdos hatulrol. Nem az van, hogy elhatarozod, hogy most beszelni fogsz lanyokkal de aztan annyira begorcsolsz, hogy nem fog menni.

A masik, a felelmeket ket fele modon leget legyozni az egyik a fokozatossag eleve, a masik a hirtelen halal.

Az elso: eloszor csak ulj le egy csinos lany melle a buszon. Erezd azt hogy ott ulsz, hogy nem hallsz bele. Ulj oda folyamatosan amig mar csak kicsit vagy egyaltalan nem fogdz izgulni. Kovetkezo lepes. Menj oda random lanyokhoz, de ha nagyon paratol eloszor akarkihez, s kerdezd meg hany ora van. Aztan koszond meg s lepj le. Ha mar ez megy. Akkor kerdezd meg mennyi az ido s dicserj meg rajta valamit koszond meg s lepj le. Azutan kerdezz ra milyen napja volt.

(Van egy rossz hirem a felelem, sose fog eltunni, de erosen visszaszorithato. Akkor menj a kovetkezo lepesre, ha az izgalom egy normalis szinten van. )

Masodik: menj neki a legnehezebb szetteknek, 4-5 lany egyutt, s az osszes lany elott kezdj el beszelgetni az egyikkel s par perc mulva kerd el a facebookjat. Mert ha a legnehezebb helyzetben urra tudtal lenni a felelmeidnek, egy sima buszon ulo lanytol mar nem nagy kunszt megkerdezni milyen volt a napja.

Remlem tudtam segiteni.

2017. jún. 30. 02:07
 5/8 Diavolino44 ***** válasza:
Jah amugy a masodik valaszlo lany is tok jo dolgokat irt. ;)
2017. jún. 30. 02:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Olyan módszer kell, Kérdező, amivel garantált?

Nos, akkor pénzzel. Sok pénzzel. Sok-sok pénzzel és pindurkát még annál is többel.

2017. jún. 30. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha azt akarod hogy valami esélyed legyen a nőknél, akkor vagy nézz ki nagyon jól, vagy legyen sok pénzed, vagy olyan szöveged hogy le se lehet téged lőni, annyira nagydumás csajozógép vagy. Persze a siker még így se biztos, de a nullánál legalább valamivel nagyobbak az esélyeid.

A kérdés az: megéri-e. Abszolút nem, a csajozás baromira egy deficites időpocsékolás, de te tudod, a te életed, azt teszel amit akarsz.

A #3 válaszadó meg helyből kapta a mínuszt. Lúzer neked a jó édes anyukád.

2018. szept. 1. 01:50
 8/8 anonim ***** válasza:

sikeres csak nagyon jó külsővel vagy sok pénzzel lehetsz

ez ma a 21. század, aki nem néz ki jól, vagy nem gazdag, annak többnyire senki nem jut

sokkal több a férfi, mint a nő, még a ronda nők is úgy válogatnak mint úri tyúk a kendermagban...átlagosként semmi esélyed nincs

a 3. válaszadó meg tőlem is kapta a mínuszt

2021. jan. 25. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!