Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » McDonalds-ban, Burgerking-ben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

McDonalds-ban, Burgerking-ben lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem, hogy nagyon sok jó csaj jár oda, bár elég nagyképűeknek tűnnek.
2017. jún. 18. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Én nem szoktam ilyenekre kiadni pénzt, meg egészségesen étkezem. Amúgy a legtöbben oda manapság józanodni járnak, vagy pláza után megpihenni, de kinek mi.
2017. jún. 18. 14:36
 2/13 Diavolino44 ***** válasza:
20%

Egyeduli lanyt megnyitni teljesen jo.

Tobb lanyt megnyitni, azert ahhoz kell batorsag, plussz, ha a lanyok kozul akar egynek is nem vagy szimpatikus, lottek az egesz tovabbi ismerkedesnek, mert egy baratno velemenyere jobban fog adni, mint egy vadidegen sracera.

Azt gondolom, akarhol lehet ismerkedni, mind1, hogy konyvtar, buli, Meki. Csak kitartonak kell lenni.

2017. jún. 18. 15:02
 3/13 anonim ***** válasza:

Persze. Pár kör hagymakarika után ezeket a csajokat szoktam körbesmárolni.

(Természetesen szeretik és meg is jegyzik, hogy jó a leheletem).

2017. jún. 18. 17:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon jóképű vagy, akkor lehet, persze. Ellenkező esetben készülj fel pár (ezer) elutasításra.
2017. jún. 18. 17:20
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
A mcdrivos kiszolgálócsajokat szoktam oltogatni,de még egy se ugrott az ölembe :D
2017. jún. 18. 18:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Azt figyeltem, hogy nagyon sok jó csaj jár oda, bár elég nagyképűeknek tűnnek."

Nem vagy lehetetlen ember. A megfigyeléseid pontosak. Már csak az van hátra, hogy kihúzzad ezeket a helyeket a listádról és keress újakat. Ha az ott lévő lányok már normálisnak tűnnek és nem nagyképűnek, akkor ott már tudsz csajozni. Ha ők se jók, akkor nézz körül máshol. Annak semmi értelme, hogy pocsék választékból próbálsz sokáig jót kifogni.

Ilyen egyszerű. Félig saját magadnak válaszoltad meg a kérdésedet.

2017. jún. 18. 23:42
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

#2 "Egyeduli lanyt megnyitni teljesen jo.

Tobb lanyt megnyitni, azert ahhoz kell batorsag" - "megnyitni"... mi vagy te, valami darabolós gyilkos? Vagy valami pua-marhaságon tanultad ezt a terminológiát? :D

A kérdezőt nem értem, ha szerinte nagyképű csajok járnak a mekibe, miért ott akar csajozni? És honnan az idea, hogy nagyképűek?

Egyébként Nem a legjobb dolog ott nyomulni, a legtöbben buliba mennek/jönnek/józanodnának, vagy a barátjukra/barátnőikre várnak, az evés különben is személyes dolog. Nekem sem tetszene, ha tolnám befele a sajtburgerem, és valami ismeretlen suna odajönne, és elkezdene nekem hadoválni.

2017. júl. 16. 13:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 éve nem lehetett, most se lehet.
2020. szept. 4. 19:07
 9/13 A kérdező kommentje:
:D
2020. szept. 4. 19:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Könyvesboltban én sokkal jobb nőket látok.
2020. szept. 4. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!