Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek nagy elvárások lennének női részről?
Olyan férfit keresek magam mellé, akinek vannak tervei, céljai karriert tekintve, illetve dolgozik is a megvalósításukért, megbízható, lehet vele tervezni, mindenkinek megadja az alapvető emberi tiszteletet, illetve igényes a külsejére.
Nekem ez így nem tűnik soknak, de úgy vettem észre, hogy nagyon sokan elbuknak legalább egy szempontot tekintve a huszonéves korosztályban.
Nyugi tízes, mihelyt rájön a leányzó, hogy per pillanat ő az "álláskereső", kapni fogysz egy privátot ;)
30/f
#9 és #10
Nem tudom miért akartok olyan dolgokat a számba adni (bértárgyalás, "mánáger"), amiről szó sem volt, de hogy sértve érzitek magatokat és olyan dolgokat gondoltok minden szó mögé, ami a saját "áldozatszerepeteket" igazolja, arról én nem tehetek.
Azért, mert "akinek vannak tervei, céljai karriert tekintve, illetve dolgozik is a megvalósításukért"
Pontosan ezeket jelenti, menő jó pénzt hozó, és főleg jól hangzó fontosnak tűnő karriert, amit ki lehet tenni képkeretbe a diploma mellé, meg persze facebookra :D
Talán nem most jöttünk le a falvédőről ;)
Nem vagyok sértve, de lássuk be rohadt kevés egy általad leírt fószert találnod anélköl, hogy bármit is mondanál magadról. ;)
30/f
"Nem vagyok sértve, de lássuk be rohadt kevés egy általad leírt fószert találnod anélköl, hogy bármit is mondanál magadról. ;)"
Hogy léteznek-e egyáltalán ilyen férfiak, annak semmi köze nincs ahhoz, hogy én mit tudok nyújtani. Nem az volt a kérdés, hogy mennyi esélyem van, hanem hogy ezek mennyire vannak meg a mai férfiakban...
Ez igazából semmi, sőt lényegtelen.
Ha ezt valaki nagynak, vagy figyelembe vehetőnek tekinti, nem tudja mi kell egy párkapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!