Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az önbizalomhiányos férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önbizalomhiányos férfit nem is veszik emberszámba?

Figyelt kérdés
Magam is tapasztalom. De miért van ez így? Nem mindenki tud kősziklaként fogadni egy-egy megalázást, szétoltást fiatalabb korban, ettől pedig erőteljesen csökken az amúgy sem túl fényes önbizalom (mindig kisebb, mindig vékonyabb, mindig csendesebb, mindig stréberebb gyerek voltam mindenkinél).
2017. jún. 29. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akkor a válasz.

Minden ember társat akar magának nem pedig egy olyan embert aki nem állandóan fogni a kezet.

2017. jún. 29. 22:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Akinek állandóan fogni kell a kezét.

Bocs a szótár kavar.

2017. jún. 29. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Az önbizalomhiány többféleképpen is manifesztálódhat. Lehet féltékenység, állandó rinyálás, mások hibáztatása ahelyett hogy önmagába nézne, negatív hozzáállás a dolgokhoz, kételkedik a párja szeretetében egy idő után illetve szorong hogy a párja jobbat talál stb. Mindannyian ismerjük ezeket. És hab a tortán, hogy mivel nincs férfias kisugárzása, nem vonzó,akkor sem ha nem néz ki rosszul.
2017. jún. 29. 22:15
 14/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Ezekre voltam kíváncsi. :)
2017. jún. 29. 22:42
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

Azért nem, mert az önbizalomhiányos férfiból bár nagy esélye van, hogy önbizalommal teli lesz, ha végre kap egy sikerélményt (barátnő), de a nők túlnyomó része a kész tutiba akar beleülni, nem egy lehetséges tutiba.

Mellesleg az önbizalomhiányos férfi nem is érződik vezérhímnek, így a nők ösztöneit (hogy az alfahímmel párosodjanak) nem indítja be.

És itt be is jön az ördögi kör, hogy az önbizalom növeléshez mi kell? Na mi? Hát önbizalom... Esetleg az alkohol, és drog átsegíthet ezen, mert azok bontják a gátlásokat, növelik az önbizalmat ideiglenesen, és a közben kialakuló valami végül tartósan is növelheti. Nem véletlen, hogy olyan sokan tudatmódosító szerek hatása alatt kezdik a csajozást.

2017. jún. 29. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
41%

Ha nem extrém jóképű, vagy gazdag, akkor nem veszik emberszámba. De ez az átlagpasasokkal is így van, nem véletlen hogy egyre több az önbizalomhiányos.

Sajnos ilyen selejt kifacsart undorító világot élünk.

2017. jún. 30. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:

És az önbizalomhiányosnak miért is kéne a kezét fogni állandóan?

2017. jún. 30. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Mert az önbizalom hiány fokától függően, fél jó állásokat megpályázni, ha mégis behívják valahova, retteg az állásinterjú előtt és azt kell hallgatni, hogy úgysem ő fog kelleni, és ha ezt vonzza be, akkor utána lehet is a kis lelkét simogatni.

A munkahelyén mindig lesz egy nagyhangú megmondó ember aki pokollá teszi az életét, valószínűleg a főnöke, de nem feltétlenül. Ezért utálni fogja a munkahelyét, de nem mer másikat keresni, mert hová kéne ő?

Amint az én életemben feltűnik egy férfi kolléga akivel közös project van, vagy másvalaki valamilyen okból, nem csak féltékeny lesz, hanem mivel leértékeli magát akkor is rémeket lát majd ha pontosan tudja hogy szeretem és megbízhat bennem. Hiába nem adtam még soha okot a féltékenységre, aki önmagát nem szereti, sosem fogja elhinni, hogy más szeretni tudja.

Apró dolgok: sportolni sem szívesen fog, mert mások mindig jobbak lesznek nála, nem lesz érdekes, izgalmas hobbija, nem fog eredményeket elérni, tele lesz vágyakkal amiket nem élhet meg. És ezt mind a párjának kell majd hallgatnia. És ápolni, ápolni a lelkét.

2017. júl. 1. 10:05
 19/19 anonim ***** válasza:

érdekes, én önbizalomhiányos vagyok, és pont letojom az állásinterjúkat, nem öltözöm ki, nincs kedvem átnézni az állásinterjún szóba jöhető kérdéseket, azért sem nyomom az elvárt bullshitet a "miért szeretne itt dolgozni" és a többi hasonló kérdésre.

A nagyhangú megmondóembert meg elküldöm a 3,14csába, vagy csak azt mondom, hogy "kabbegyíkok én leléptem".

És tudod miért van ez? Azért, mert nem vagyok annyira rászorulva az alkalmazottságra... mint ahogy az ellentéte is azért van, mert valakinek nagyon fontos a meló, és nem az önbizalomhiány miatt.

A munkahelyét meg szinte mindenki utálja 1-2 szerencsés embert leszámítva, mert a munkahely nem az élvezetről szól, hanem mert a szükséges rossz.

Miért kéne önbizalomhiány ahhoz hogy féltékeny legyen? Nem kell leértékelnie magát ehhez, csak ismerni valamennyire a nőket...

Azt tudtad, hogy nem csak versenysportok vannak? És ott tökmindegy ki jobb? Miért ne lehetne érdekes hobbija? Jaa hogy az érdekes az a bulikázás, meg a sztahanovizmus... vagyis a karrier?

Persze megértem, nehogymár ápolgatni kelljen az ő lelkét, hiszen ő a szolga, és neki kéne ápolgatni a nő lelkét, meg pénztárcáját, meg egoját, egy kis punciért cserébe :)

2017. júl. 1. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!