Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te összejönnél olyan lánnyal, aki rendszeresen olvassa a 444-et?
Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 18:41
21/32 anonim válasza:
Meg ez kb olyan, hogy ha tetszik egy szám JB-től, akkor már halj meg, meg hülye kis tini vagy, meg mit képzelsz magadról.
Nem az a gyerekes, aki ilyeneket olvas vagy hallgat vagy valami, hanem az, aki ebből képes messzemenő következtetéseket levonni ahelyett, hogy leülne normálisan beszélgetni a nyomorult kiszemeltjével és felmérné a helyzetet spekulálás meg bziskodás helyett.
22/32 anonim válasza:
#20 akkor vegyünk életszerűbb példát. Mit szólnál ha dianetikát olvasna, és scientológia órára járna?
23/32 anonim válasza:
Ugyanúgy megkérdezném tőle, hogy mit lát benne és miért jó ez neki. Nem szórok ki csak így egy embert.:D A legnagyobb antialkesz, antifüves vagyok, utálom a piát, undorodom tőle, két rokonom is májzsugorban halt meg, sosem voltam részeg. És még így is, ha valaki azt mondaná, hogy alkalmanként iszik a barátaival, bíznék a józan ítélőképességében és abban, hogy helyén tudja kezelni és elbeszélgetnék vele erről anélkül, hogy ítélkeznék, még ha engem sosem tudna rávenni, hogy igyak.
25/32 anonim válasza:
Nem. Taszítanak a libbant felfogású, legalja viccoldalt olvasgató nők.
Inkább vennék neki egy meséskönyvet, még az is hitelesebb a 444 selejtnél.
26/32 anonim válasza:
Én sem szeretem a libtardokat, de kell olvasni az ő platformjaikat is, hogy tudjuk, milyen az észjárásuk, miben sántikálnak. Ahogy az angol mondja: keep your friends close and your enemies closer.
27/32 anonim válasza:
Inkább azt olvasson, mint kurucinfót...
28/32 anonim válasza:
Szerintem hagyd a lányt.
"Művelődj" csak a kurucinfón.
29/32 anonim válasza:
#27, nehogymá' elkezdjen gondolkodni ugye, olvassa csak a selejt kamuoldalakat...
30/32 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a kurucinfo?
2017. aug. 5. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!