Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen belefásultam, hogy nem találok barátnőt, mit tehetnék még?
23 éves vagyok, és nem jön össze egy lánnyal sem a dolog, hiába beszélgetek velük jókat neten és akár élőben is, ha elhívom valahová őket, én vagyok az utolsó, akire időt szánnának, ezért nem is szokott jutni rám...
Nem vagyok sem drogos, sem hasonló, egyetemre járok, nyelveket beszélek, dolgozok, de valami olyan megmagyarázhatatlan hiányzik belőlem, ami miatt nem kellek egy lánynak sem. Próbálkoztam neten, suliban, munkahelyen, de semmi. Azt már nem is mondom, hogy közelebbi kapcsolatban sosem voltam lánnyal, mert nyilvánvaló talán...
Komolyan már feladnám, csak már belebetegszem, hogy szinte mindenkinek van barátnője, vagy volt, csak én vagyok így. Úgy érzem, hogy teljesen egyedül maradok, arról nem is beszélve, hogy ennyi idősen szűz vagyok rettentő gáznak és cikinek tartom, bár tény, hogy nincs rám írva.
A szüzesség dolgot el kell engedni, mert valóban csak akkor ciki, ha annak tartod. Ráadásul ha eljutsz majd egyszer odáig a megfelelő vonzó lánnyal, simán lehet, észre sem veszi. Ezért kár parázni. (nem szüzekkel is előfordulhat, hogy gyorsabban elmennek)
Ha jársz még egyetemre, érdemes kihasználni a bulikat, úgyis itt a félév vége, van mit ünnepelni.
Ha nehezemre is esik, mozdulj ki, ott nagyjából a korosztály, érdeklődés is hasonló lehet. Esetleg fogj össze a barátaiddal, együtt hátha könnyebb.
Belefásulni nem szabad. Esetleg engedd el a dolgot kicsit, hátha pont akkor jön össze valami ;-)
N
Beszélgetek veled szívesen, ha gondolod irj bátran:)
20/L
Magamat milyennek tartom? Egyre kevésbé vagyok kibékülve magammal, sőt. Tükröt utálom, igen, biztos ez az egyik forrása, hogy ez a helyzet jelenleg.
Barátaim nincsenek itthon, más városokban tanulnak, ezáltal sem tudok kimozdulni, nincs kivel.
Figyelj rám, Kérdező - ha bölcs vagy, hagyod az egész párkapcsolati baromságot a 3,14csába. Feleannyit nem ér az egész, mint amennyit kínlódnod kell vele, egy baromi deficites lutri az egész. Belefeccölsz rengeteg pénzt, energiát, időt, és a legjobb esetben lesz egy 2-3 hónapos kapcsolatod, ami döglődik egy ideig, és aztán meg is szakad. Éééééés megint ott vagy, ahonnan elindultál, azt leszámítva, hogy elpocsékoltál egy nagy csomó erőforrást.
Énszerintem egyedül fényévekkel jobb lenni. Az időd és a pénzed a tiéd, azt teszel, amit akarsz, oda mész, ahova akarsz, nem kell senkiért felelősséget vállalnod, nem kell alkalmazkodnod más baromságaihoz, nem lesz lábadra csomózva ólomgolyó, sokkal szabadabb és boldogabb lehet így az életed. Igen, először piszok nehéz megszokni és megszeretni az egyedüllétet, de hidd el nekem, hosszútávon megéri!!! A szerelem ugyanis NEM fog örökké tartani, és mire eljutsz odáig, a napját is el fogod átkozni, amikor belefogtál a párkeresésbe. Kíméld meg magad ettől az időpocséklástól, és élj szabadon, büszkén!!!!
"Egyszerűen belefásultam, hogy nem találok barátnőt, mit tehetnék még?"
Például hogy azt a "módszert", amivel eddig próbálkoztál - illetve azt a "képet", amit eddig jónak tartottál a csajozásra - azt eldobod a francba. Merthogy az egy rossz "kép".
Ilyen klasszikus kép például az "egyre görcsösebben barátnőt kereső jópofa haversrác-jófiú" képe.
8as én is ismerek olyat aki boldog egyedül.ez ritka.
igazad is van egyébként elméletileg.gyakorlatban már más tészta...nem mindenki képes boldog lenni egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!