Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merjük bevallani magunknak, hogy vannak olyan emberek, akikkel egyszerűen nehezebb lenne egy párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Mindkét nemben van ilyen, de tapasztalatból a férfiakról tudok nyilatkozni. Vannak a magányos típusok, akiknek mindenük a csend, szeretnek egyedül időt tölteni, akár órákat is naponta. Van a még sohasem volt sem barátnője sem intom kapcsolata, de nagyon szeretné megtalálni élete párját. Van, aki kövér, izzadékony, félénk vagy bármilyen egyéb szempontból csorbul a férfiassága. Persze mindezek kombinációja is előfordul, de alapvetően a fentiekkel élőknek szerintem nem kell csodálkozniuk, hogy az átlaghoz képest nehezebb egy nő társaságát megszerezniük, hisz ezek a tulajdonságok mind plusz terhet jelentenek. Olyasvalakiét, aki jó szívvel és őszintén van velük.2017. máj. 31. 19:18
1/3 anonim válasza:
ez így vad. Ettől függetlenül ők is érző emberi lényeg, akiknek szüksége lenne elfogadásra és szeretetre. És rosszul érzik magukat, ha azért mert nem dugtak még lenézik őket...
2/3 anonim válasza:
*
amúgy ha kiemelted a "sohasem volt sem barátnője sem intom kapcsolata" azt is emeld ki, akinek sok volt, és hozza a csomó sz@rt ez előzőből.. és a legújabb párját összehasonlítgatja az előző párjaival...
3/3 anonim válasza:
Mi az, hogy "nem merjük"?
A magad nevében beszélj. Én simán be merem vallani magamnak, hogy magányos farkas típus vagyok, idegesít egy nő(vagy bármilyen ember) tartós, állandó jelenléte abban az élettérben, amiben élek; nekem az ideális kapcsolat egy távkapcsolat, legalábbis olyan szinten, hogy nem lakunk együtt, max. találkozgatunk hetente párszor.
És pontosan tudom, hogy nagyon nehéz ilyen nőt találni, olyan nővel meg nem kezdek kapcsolatot, akinek ez terhet jelent. Max. megdugom párszor, aztán csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!