Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ijedek meg randik előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ijedek meg randik előtt?

Figyelt kérdés

19/F

Még soha nem volt kapcsolatom, eddig ami komolyabb lett volna. A bevezetéshez még annyit hozzá kell tennem hogy nagyon nagyon izgulós vagyok az élet minden terén, ha olyan helyzetek előtt állok amiben még hasonlóban soha nem volt részem.

Megismerkedtem chaten egy lánnyal. Megbeszéltük hogy találkozunk, és most meg egyszerűen annyira izgulok emiatt, pedig már még csak a szüzességre sem lehet kenni, mert olyanban volt részem, randizni viszont soha nem voltam így kettesben egy lánnyal. Azt érzem mint érettségi előtt. Lehet éretlen lennék? 3 évvel ezelőtt is ezzel magyaráztam meg magamnak, és szeretnék párkapcsolatot, úgyhogy ez kizárva. De akkor mi lehet a baj velem?

2017. máj. 29. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális, hogy izgulunk az ismeretlen dolgok előtt.
2017. máj. 29. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Kocsmába beszéljetek meg egy találkozót, menj oda hamarabb és még vársz rá dobj be pár piát hogy ellazulj.
2017. máj. 29. 13:18
 3/4 A kérdező kommentje:
De nem akarok piaszagú lenni, a másik meg hogy első találkozáskor nem hiszem hogy egy kocsmába szeretne találkozni xD
2017. máj. 29. 13:20
 4/4 anonim válasza:
Helyes,nem szerencsés pia szagúan randizni senkivel. Természetes, hogy izgulsz mindenki szerintem.
2017. máj. 30. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!