Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+ éves, egyetemet végzett nők nehezen találnak párt?
Elkezdett foglalkoztatni ez a téma, miután több cikket / kutatást olvastam arról, hogy 25+ éves, egyetemet végzett nők nehezen találnak számukra megfelelő férfit, akivel eltudnák képzelni a családalapítást. Ahogy telik az idő, lejjebb adnak elvárásaikból. Intelligens, vonzó, érdekes nőkről beszélünk, de nem találnak számukra megfelelő férfit.
Na most idézem, a kutatás szó szerint így fogalmaz:
"Nincs elég férfi, aki közül a nő tudna választani" :D
Személyesen ismerek nőket akikre ez ráillik, de nem tudom elképzelni, hogy ez egy hatalmas jelenség lenne. Max azt látom hogy, kihalóban vannak a nők, akiknek nincsen macskájuk. :/
Láttam már, hogy több éves kapcsolatok mentek szét, mert a srác elveszti a vonzerejét, elkényelmesedik, sose végzi el az egyetemet, mire a lány már a 2.ik diplomára hajt.
26 éves diplomás férfi vagyok, 1-2 hetente randizom, de még sose éreztem, hogy a nő meg lenne szorulva a választásban, inkább vigyáznom kell mit csinálok az első randin, mert repül tovább egy másik udvarlóhoz. a nő oldaláról úgy érzem állandóan tesztelnek és inkább kizáró okokat keresnek. sokszor elmegy emiatt a kedvem az egésztől és szünetet tartok.
Gyakran olvasom, hogy a férfiak csak dugni akarnak. Felkelteni egy nő érdeklődését, vonzalmat ébreszteni benne és végül szexelni, olyan idő és energiaigényes és annyi ponton elhasalhat, hogy egyszerűen nem fogok azon gondolkozni, amíg le nem fekszünk, hogy hányadán állunk. A kapcsolathoz elengedhetetlen számomra a lány személyisége, motivációi, szavainak választékossága, vágyai, igényessége magával szemben, hogy bánik gyerekekkel és tegye bele magát ő is a szexbe.
Tényleg létezik, hogy nincs elég srác aki közül lehetne választani?
Nem szokásom szimpatizálni azon nőkkel akik amiatt nyavalyognak, hogy nem találnak megfelelő férfit, nincs elegendő amiből választhatnak.
Szerintem ez mind csak bullshitelés. Ha egy nő valóban normális keretek között próbál magának normális férfit választani (normálisat, nem tökéleteset) akkor talál magának mert el tudja fogadni, hogy neki is legalább negatív tulajdonsága lehet mint azoknak a férfiaknak akiket ilyen-olyan indokokkal kikosaraz.
Sok nő el van szállva magától nagyrészt a modern kori nem direkt s3ggnyalás miatt amit a férfiaktól kap így nagyon sokan gondolják úgy magukról, hogy elvégzett egy egyetemet, van egy megfelelő alakja és máris ő Kleopátra akiért férfiak milliói rajonganak.
Ha nem tudnak párt találni annak ellenére, hogy folyamatos figyelmet kapnak, kapják a randiajánlatokat, bókokat, közeledéseket akkor az egyedül az ő bajuk. Szerintem pont ott csúszott el az egész, hogy túl sok van amiből válogatnak.
Vegyünk egy kisebb községet nagyjából 50 évvel ezelőttről. Akkor is voltak nagyon csinos és értelmes lányok, de nem volt internet, nem volt ez a fene nagy ajnározás irányukba és mégis férjhez tudtak menni és gyereket szülni egy férfinak aki mondjuk 10 házzal lentebb lakott vagy épp a szomszéd faluban.
Bőségzavar semmi más. Hajkurásszák a tökéleteset csak amíg átnyálazzák magukat az összes netes felületen és számba vesznek minden férfit addigra szépen elmegy az idő. Ezek a nők egyszerűen nem kompromisszumképesek és ennél fogva egy párkapcsolat is halott ügy lenne számukra pont ezek miatt.
Lehet, hogy ez most nem fog tetszeni itt sokaknak, de én azt mondom, hogy ezeknek a nőknek nem azzal kellene foglalkozniuk, hogy nekik mi van és a másiknak mi van, hanem ők milyenek és a másik ember milyen.
Normális párt találni nagyon nehéz. Főleg, ha tisztában vagy már a saját ízléseddel és ne adj isten vannak preferenciáid.
Ez a mindenkire 50 pasi hajt egyszerre meg hülyeség. A legtöbb barátnőm pont arról panaszkodik, hogy már randit megbeszélni is kihívás a mai pasikkal. Ha valamit akarnak az meg egy gyors numera általában, még véletlenül se kelljen romantikusnak lenni.
23/N
A diplomás nők aránya magasabb szal ilyen alapon igen.
(Egy diplomás pasi. )
Nem diploma függő,mennyire sikerül párt találnia valakinek,ha csak nem az orvosira vagy a jogra jár,mert kb. annyi a szabadideje az embernek,ha nem tolnak a feneke alá mindent a szülei,mert akkor dolgozni is kell.
Mondjuk igaz,hogy megnőttek az igények,mert ma már egy nőnek nem kell megállapodnia az első,útjába tévedő balekkal,hogy ne legyen a család szégyene,aki otthon maradt vénkisasszonynak.El tudja tartani magát,ha akarja és ugyanezt jogosan elvárja a partnerétől.De aki nőként mamahotelban lakik,a pasitól se várja el,hogy ne így tegyen.Mondom nőként.
Diplomás nők közt is van,aki semmit se vár el,minden mindegy,csak legyen,meg olyan is,aki többet vár el,mint amit nyújtani tud.Nem a végzettségtől függ.
#2: Szerencsére nincsenek anyagias, messze beképzelt nők a környezetemben, viszont létező probléma. Abban teljesen egyetértek veled, hogy van egy bőségzavar ami felforgatja a nőket. Ezt már elismerte nekem több lány is Tinderen.
#3: Ebben teljesen egyetértek, baromi nehéz normális párt találni. 50 azért nem, de Budapesten van rá lehetőség. A Gellért-fürdőben nem tudtam magára hagyni ismerősömet, anélkül, hogy 10 percenként egy sportos francia gyerek jött volna ajánlatot tenni, hogy elvigye az öltözőbe.
Szerintem a romantika halott, ha már van egy megalapozott vonzalom, max akkor lehet valami haszna. Szerveztem már piknikes, borozós, gyertyafényes esti városnézést. Legalább nekem bejött :D
#5: Vannak olyan lány barátaim akik saját házat vettek és náluk lakik a barátjuk. Valamit rosszul csinálok.
Nagyvállalatnál dolgozom irodai környezetben, gyakorlatilag még a titkárnők is diplomások.
Nagyon sok ilyen korú lány van, és egyáltalán nem úgy tűnik, mintha szenvednének a pártalálással, aki nyitott az akár gyorsan talál cégen belül is valakit, aki ilyesmire nem vevő, az meg bárhol máshol. A többségüknek van valakije.
Szerintem inkább a 30+ talál nehezen, közülük sokan már felépítettek egy szép karriert, de a magánélet akadozik, így inkább a munkába menekülnek.
A cikk nem azt mondja, hogy nem találnak párt, hanem hogy a családalapításhoz (vagy úgy egyébként) megfelelő férfit nem.
A párról csak hónapok, évek elteltével derül ki, hogy nem megfelelő, pl. mert hazug, felelőtlen, drogfüggő, csalfa vagy öngondoskodásra képtelen, stb. Értem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!