Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy egy férfi vagy nő egyszerűen nem tetszik meg senkinek?
Nemtől független lehet olyan, hogy valakiben senki nem lát meg semmit ami tetszene, és egyedül marad?
Nem kell súlyos testi hibákra, fogyatékra, vagy valami komolyabb sérülésből maradt sebesülésre gondolni, vagy deformitásra.
Hanem, hogy valaki szimplán nem tetszik meg senkinek.
Van egy olyan érzésem, hogy én leszek az akin ez bebizonyosodik. Hihetetlen milyen rossz érzékkel öröklődtek az arcom tulajdonságai. Mindenkitől a legrosszabbat!
Nagyapám = "Ázsiai" szemek, ő maga tiszta Mao Zedong
Nagyanyám = Bazi nagy orr
Dédanyám = Húsos áll
Apám = Aránytalan koponyaszélesség
Anyám = Homlok, szemszín. Neki jól áll, de csak azért, mert nő.
Másik nagyapám = Százezer forgó a hajban, rémes arcszőrzet, kötelező borotválni, hogy ne látszódjak csövesnek
Másik nagyanyám = Háromszög alakú arc.
Attól függ,milyen értelemben.
1. Lehet,hogy valakinek megtetszik,csak az illető természetesen nem tud róla.
2. Tényleg egyáltalán senkinek nem tetszik meg.
Ha az első esetre gondolsz,olyan vagyok én.Tehát biztosan volt olyan akinek tetszettem már,de hogy mennyi kinek,mikor arról fogalmam sincsen.
Engem mindig megaláztak,kinevettek,lekoptattak a nők ja és semmibe néztek...
Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya,csak nem születtem jóképűnek,arányos arccal.
26/F
Én például sosem tetszettem meg senkinek magától :D Az eddigi barátnőimet is előbb elbűvöltem a személyiségemmel, a külsőmet meg megszokták valamennyire :D De olyan nem volt még, hogy valami random ismeretlen lányka vonzónak találjon.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!