Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok lenének az elvárásaim ilyen pasiként?
Átlagos pasi vagyok csak problémás, agyalós félős.
Olyan nőt szeretnék akire támaszkodhatok és ha baj van vagy probléma az életben, akkor segít és ha nyugtat hogy "megoldjuk édes", teljesen mellettem áll mindenben.
Hugóm is hasonló hozzám és neki sikerült ilyen párt találnia....
Én alapvetően ilyen vagyok, amíg reális a szomorúság, probléma oka. Ha azon hüppög, hogy ablaküvegvágó hanggal eltanácsolták az X-Faktorból, akkor nem állok mellette és nem kamuzok, hogy "szuper, vagy édes, úgyis sikerült, majd én segítek neked".
Ill. az, hogy legyen ez kölcsönös és ne minden nap nekem kelljen lemennem lelki szemetesládába.
Nem, ő egy egyenlő társra vágyik, ahol nem csak ad, hanem kap is.
Amire meg te vágysz, egy eltartó szolga, aki finanszírozza, és segíti az éppen aktuális hóbortodat, miközben te max puncit nyújtasz, azt is csak megfelelő szolgáltatásért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!