Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn minden fiatal csak a szexre megy?
Azért akart csókolni, mert olyan fantasztikusan kiszámíthatóak vagytok... bizony engem konkrétan lecseszett egy nő amikor éppen "bocsmégse" dobott, hogy milyen már az hogy neki kellett a csókot kezdeményeznie az első randin, és nekem kellett volna...
Meg már hallottam 1-10 randiig bármikor kötelező első csókot, és ha nem találod el a megfelelő időt (túl korán, vagy ha a elkésed a nő menetrendjét), akkor vége...
Honnan kéne tudni?
22/L vagyok és lehet komolyra vágyó fiút találni :)
Utolsónak meg üzenem, hogy ez lánytól függ, meg attól, hogy mióta ismered. Első randin nálam csak akkor oké a csók, ha már szinte beleszerettem neten keresztül :D
#12 , #13
Épp erről írtam, hogy van aki elvárja, van aki nem. Van aki az 1.-n elvárja, van aki a 2. van aki a 3.-on, van aki a 4.-en, és így tovább... aztán találjuk el, hogy nektek milyen a menetrendetek...
Igen, bizony simán lekoptató duma volt, ha nem jön a jobbnak tűnő parti akire leváltott engem, nem lett volna gondja vele, hogy ő kezdeményezte a csókot...
Ebből a szempontból végül is jól csinálta, mert nem várta el annyira hogy tudjam a menetrendjét, hanem a kezébe vette az irányítást, és a szájamba rágta a menetrendet :)
Meg mi az hogy elvárja hát vesse rá magát a naccsasszony..hamár annyira nedvesedik rá.., :DD !
Komolyan pofám leszakad, ezért szakítani bakker..jobb is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!