Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz a választás, kit/mit válasszak?
Sziasztok.
Nem voltam még ilyen helyzetben, lehet ribinek fogtok tartani, de a segítségeteket szeretném kérni.
Fél éve ért végett egy komoly kapcsolatom. Azóta nem is igazán találtam a helyem, míg meg nem ismertem valakit a munkahelyemen. Barátkoztunk,kavartunk,összejöttünk,de nem működött,sajnos össze is vesztünk nem is kerestük egymást.
Picit pihentettem a témát, majd felregisztráltam egy társkereső oldalra, ahol két sráccal is megismerkedtem. Az egyikkel kedden találkoztam, a randi végén csókolóztunk, de nem volt több köztünk, igaz azóta mindennap beszélünk, és jövőhéten találkozni is szeretne, de a bökkenő az, hogy ki fog menni külföldre dolgozni 2 hét múlva.
Tegnap találkoztam a másik fiúval, iszogatós úgymond light-os este volt, felmentem hozzá, nagyon jót szexeltünk, ott is aludtam, elkönyveltem egy éjszakás kalandnak a dolgot, de azt mondta, hogy szeretné, ha szexkapcsolat lenne köztünk heti 1-2 alkalommal összefutnánk nála.
Bevallom nekem már ez kissé kellemetlen helyzet, de, hogy még inkább az legyen, felbukkant ma a srác akivel összevesztem, találkoztam vele, sokat beszéltünk, tudjuk mindketten, hogy a kapcsolat nem működne köztünk, de mégse tudunk szakadni egymástól, hosszasan megölelt,megcsókolt, nagyon jól esett, ő még kicsit meg is könnyezte az egészet, annyit kért legalább barátok maradjunk, mert hiányzom neki, gondoljam át, ő szívesen megpróbálná még egyszer.
Nem akarok 3 vasat a tűzben tartani, dönteni akarok, a szívem az összeveszős fiúhoz húz, csak félek, mert nem tudom, hogy tényleg kedvel-e vagy szórakozik, viszont a szex a másodikkal isteni volt, szívesen szexelnék még vele kötetlenül. A külföldi pasit meg nem akarom megbántani, de két találkára szerintem így nem lehet kapcsolatot alapozni, ha kimegy.
24/L
Kislány, nem vagy te ribi, csak buta és naív, ostoba...na ne fokozzuk. Elmondom a szitut, te nagyon szeretnél már magad mellé valakit (abból is kifolyólag, hogy társkeresőn próbálkozol) ,és ezért sajnos sok mindenre képes vagy. Hagyod magad kihasználni, az egyik akkor dug meg amikor akar, a másik akkor csókolgatja az ajkaidat amikor éppen eszébe jut. Úgy állítod be a szitut, mintha Te lennél a kemény csaj aki ,,három vasat tart a tűzbe".
Egy fenét! Téged tartanak a tűzben angyalom. Nem megbántani akarlak ,inkább jó tanácsot adni: hagyd mindhármat, mert csak kihasználnak, csak egy ingyen puncikát látnak, egy szeretetéhes kislányt akivel azt tesznek amit akarnak.
Köszönöm a hasznos válaszokat nekik ment a zöld kéz. Egész elgondolkodtató válaszok jöttek, azóta írtam a külföldinek, remélem nem bántottam meg, igyekeztem normálisan írni.
A másik kettő már nehezebb, újat nem fogok keresni, szeretnék ebből a helyzetből kimászni először, lehet naiv vagyok, nem vagyok kemény csaj, és görcsösen sem akarok társra lelni, csak egyedül lenni sem.
12 te nem jártál nálam, eltévedtél, és édes anyukádhoz mentél fel véletlenül, remélem védekeztél :)
További szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!