Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz a választás, kit/mit válasszak?
Sziasztok.
Nem voltam még ilyen helyzetben, lehet ribinek fogtok tartani, de a segítségeteket szeretném kérni.
Fél éve ért végett egy komoly kapcsolatom. Azóta nem is igazán találtam a helyem, míg meg nem ismertem valakit a munkahelyemen. Barátkoztunk,kavartunk,összejöttünk,de nem működött,sajnos össze is vesztünk nem is kerestük egymást.
Picit pihentettem a témát, majd felregisztráltam egy társkereső oldalra, ahol két sráccal is megismerkedtem. Az egyikkel kedden találkoztam, a randi végén csókolóztunk, de nem volt több köztünk, igaz azóta mindennap beszélünk, és jövőhéten találkozni is szeretne, de a bökkenő az, hogy ki fog menni külföldre dolgozni 2 hét múlva.
Tegnap találkoztam a másik fiúval, iszogatós úgymond light-os este volt, felmentem hozzá, nagyon jót szexeltünk, ott is aludtam, elkönyveltem egy éjszakás kalandnak a dolgot, de azt mondta, hogy szeretné, ha szexkapcsolat lenne köztünk heti 1-2 alkalommal összefutnánk nála.
Bevallom nekem már ez kissé kellemetlen helyzet, de, hogy még inkább az legyen, felbukkant ma a srác akivel összevesztem, találkoztam vele, sokat beszéltünk, tudjuk mindketten, hogy a kapcsolat nem működne köztünk, de mégse tudunk szakadni egymástól, hosszasan megölelt,megcsókolt, nagyon jól esett, ő még kicsit meg is könnyezte az egészet, annyit kért legalább barátok maradjunk, mert hiányzom neki, gondoljam át, ő szívesen megpróbálná még egyszer.
Nem akarok 3 vasat a tűzben tartani, dönteni akarok, a szívem az összeveszős fiúhoz húz, csak félek, mert nem tudom, hogy tényleg kedvel-e vagy szórakozik, viszont a szex a másodikkal isteni volt, szívesen szexelnék még vele kötetlenül. A külföldi pasit meg nem akarom megbántani, de két találkára szerintem így nem lehet kapcsolatot alapozni, ha kimegy.
24/L
A két hét múlva kimenőst szerintem kizárhatjuk, a nyilvánvalón túl azért is, mert nem sokat írtál róla, kb. szép és jó de nem mozgatott meg annyira, hogy megérje "küzdeni".
Marad a jó szexes meg az összeveszős. A jó szexes egyszerű helyzet, ha nem lenne a másik, akkor - gondolom - belemennél, jó lenne, kész. Egyszerű de nagyszerű.
Ahhoz, hogy bármerre is lépni tudj, mindenképp először az összeveszős pasival kellene rendberakni a dolgokat - mmint nem felt. összejönni, hanem tisztázni magadban, aztán vele, hogy mit érzel vele kapcsolatban.
"sokat beszéltünk, tudjuk mindketten, hogy a kapcsolat nem működne köztünk" - miért? Nem kell leírnod, csak rágd/rágjátok át mégegyszer. Ha olyan probléma, hogy pl. sok veszekedés=fejletlen kommunikáció, azon lehet (sőt, kell is) javítani. Mivel írtad, hogy oda húz a szíved, szerintem érdemes lenne menteni a menthetőt, főleg, ha olyan problémáról van szó, amiben változhattok/fejlődhettek. Persze a realitás keretein belül, pl. ha házas meg van három gyereke, akkor menjen a búsba... szóval érted.
Egyiket se válaszd.
A munkatárssal most sem fog működni.
A másik kimegy külföldre.
A szexkapcsolatba meg ne menj bele. Csak ingyen p*nát akar.
De ha mégis p közölük akar választani, akkor a munkatársad legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!