Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz a választás, kit/mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz a választás, kit/mit válasszak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem voltam még ilyen helyzetben, lehet ribinek fogtok tartani, de a segítségeteket szeretném kérni.

Fél éve ért végett egy komoly kapcsolatom. Azóta nem is igazán találtam a helyem, míg meg nem ismertem valakit a munkahelyemen. Barátkoztunk,kavartunk,összejöttünk,de nem működött,sajnos össze is vesztünk nem is kerestük egymást.

Picit pihentettem a témát, majd felregisztráltam egy társkereső oldalra, ahol két sráccal is megismerkedtem. Az egyikkel kedden találkoztam, a randi végén csókolóztunk, de nem volt több köztünk, igaz azóta mindennap beszélünk, és jövőhéten találkozni is szeretne, de a bökkenő az, hogy ki fog menni külföldre dolgozni 2 hét múlva.

Tegnap találkoztam a másik fiúval, iszogatós úgymond light-os este volt, felmentem hozzá, nagyon jót szexeltünk, ott is aludtam, elkönyveltem egy éjszakás kalandnak a dolgot, de azt mondta, hogy szeretné, ha szexkapcsolat lenne köztünk heti 1-2 alkalommal összefutnánk nála.

Bevallom nekem már ez kissé kellemetlen helyzet, de, hogy még inkább az legyen, felbukkant ma a srác akivel összevesztem, találkoztam vele, sokat beszéltünk, tudjuk mindketten, hogy a kapcsolat nem működne köztünk, de mégse tudunk szakadni egymástól, hosszasan megölelt,megcsókolt, nagyon jól esett, ő még kicsit meg is könnyezte az egészet, annyit kért legalább barátok maradjunk, mert hiányzom neki, gondoljam át, ő szívesen megpróbálná még egyszer.

Nem akarok 3 vasat a tűzben tartani, dönteni akarok, a szívem az összeveszős fiúhoz húz, csak félek, mert nem tudom, hogy tényleg kedvel-e vagy szórakozik, viszont a szex a másodikkal isteni volt, szívesen szexelnék még vele kötetlenül. A külföldi pasit meg nem akarom megbántani, de két találkára szerintem így nem lehet kapcsolatot alapozni, ha kimegy.

24/L

2017. jún. 25. 19:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Ribizli.
2017. jún. 25. 19:29
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a szexkapcsolatost válaszd. Aki külföldre megy, annak nem látom értelmét, a kollega meg fura. A kapcsolat nem működik, de megcsókol? Akkor már inkább egy kötetlen szexkapcsolat ahol nem kell filózni, hogy mit akar.
2017. jún. 25. 19:34
 3/15 A kérdező kommentje:
Második neked köszönöm. Én is meglepődtem a csókon, nem is gondoltam, hogy keresni fog, de hát azt mondják ami nem megy, nem szabad erőltetni, csak az érzelmeknek nehéz parancsolni. Lehet a szexkapcsolattal járok most a legjobban.
2017. jún. 25. 19:39
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

A két hét múlva kimenőst szerintem kizárhatjuk, a nyilvánvalón túl azért is, mert nem sokat írtál róla, kb. szép és jó de nem mozgatott meg annyira, hogy megérje "küzdeni".

Marad a jó szexes meg az összeveszős. A jó szexes egyszerű helyzet, ha nem lenne a másik, akkor - gondolom - belemennél, jó lenne, kész. Egyszerű de nagyszerű.

Ahhoz, hogy bármerre is lépni tudj, mindenképp először az összeveszős pasival kellene rendberakni a dolgokat - mmint nem felt. összejönni, hanem tisztázni magadban, aztán vele, hogy mit érzel vele kapcsolatban.

"sokat beszéltünk, tudjuk mindketten, hogy a kapcsolat nem működne köztünk" - miért? Nem kell leírnod, csak rágd/rágjátok át mégegyszer. Ha olyan probléma, hogy pl. sok veszekedés=fejletlen kommunikáció, azon lehet (sőt, kell is) javítani. Mivel írtad, hogy oda húz a szíved, szerintem érdemes lenne menteni a menthetőt, főleg, ha olyan problémáról van szó, amiben változhattok/fejlődhettek. Persze a realitás keretein belül, pl. ha házas meg van három gyereke, akkor menjen a búsba... szóval érted.

2017. jún. 25. 19:45
 5/15 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem is a szex kapcsolatot válaszd, az való neked.
2017. jún. 25. 19:52
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
Ők hány évesek? Én a szexesbe nem másznék bele. Egy külföld miatt meg nem ásnék el mindent, ha ennyire jól működött.
2017. jún. 25. 19:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, előbb küldte el... Egy összeveszés miatt sem borítanék mindent. Próbálkozni lehet.
2017. jún. 25. 20:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Én egyiket se választanám. Külföldit felesleges, nem működne, a munkahelyi már most problémás, mi lesz később. Szexkapcsolatba belebonyolódni meg úgyis fájdalommal végződik. Belészeretsz, aztán sírhatsz, hogy ő még melletted x nővel jár össze.
2017. jún. 25. 20:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Egyiket se válaszd.

A munkatárssal most sem fog működni.

A másik kimegy külföldre.

A szexkapcsolatba meg ne menj bele. Csak ingyen p*nát akar.

De ha mégis p közölük akar választani, akkor a munkatársad legyen.

2017. jún. 25. 20:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Új embert keresnék.
2017. jún. 25. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!