Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány lenne az ideális választás?
Most keresem a páromat, 2 lánnyal beszélgetek akik komolyabban megfogtak, értelmesnek tűnnek. És én is bejövök nekik úgy tűnik.
17 éves, nagyon aranyos arc, jó test, és nagyon kedves, szexuálisan jobban izgat, előszőr nagyon gyerekesnek tűnt, de ahogy többet beszéltem vele már nem tűnik annak.
20 éves, nagyon aranyos arc, testre túl vékony és alacsony (nem az esetem) viszont amiket ír magáról azok nagyon jellemzőek rám is, sok közös van bennünk, így amiket ír, hát nagyon szimpatikus. Viszont ő meg nagyot csalódott, és ahogy mondta összekell szednie magát, egy új kapcsolathoz.
24 F
Most hát ugye van az vonzalom hogy bújós, romantikus közös alvás stb. az mindkettőnél megvan.
De van az az érzés hogy a sz*rt is kib*szom belőled, az meg inkább az elsőnél lenne, fiúk biztos tudják jó néha durvulni... az meg megint más kérdés hogy melyik lány mire vevő.
17 éves túl fiatal hozzád.
Ha a 20 éveshez is vonzódsz szexuálisan akkor őt válaszd.
Csúnyán fog hangzani, de sajnos nekem is van egy férfi az életemben akihez sokkal jobban vonzódok szexuálisan mint a páromhoz. Pedig szeretem őt és nem hagynám el ezért a másik férfiért! (Sose csaltam meg a barátomat, ezzel a pasival sem!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!