Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány lenne az ideális választás?
Most keresem a páromat, 2 lánnyal beszélgetek akik komolyabban megfogtak, értelmesnek tűnnek. És én is bejövök nekik úgy tűnik.
17 éves, nagyon aranyos arc, jó test, és nagyon kedves, szexuálisan jobban izgat, előszőr nagyon gyerekesnek tűnt, de ahogy többet beszéltem vele már nem tűnik annak.
20 éves, nagyon aranyos arc, testre túl vékony és alacsony (nem az esetem) viszont amiket ír magáról azok nagyon jellemzőek rám is, sok közös van bennünk, így amiket ír, hát nagyon szimpatikus. Viszont ő meg nagyot csalódott, és ahogy mondta összekell szednie magát, egy új kapcsolathoz.
24 F
Az első jó választás lenne ha legalább 19 éves volna. Ő még rengeteget fog változni, mert valószínűleg azt se tudja, hogy pontosan mit akar az élettől, így ajánlatosabb csak haveri kapcsolatot kialakítani vele. A másodikkal szerintem találkozz, mert lehet szexuálisan is vonzani fog.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!