Egy ideje le szeretnem cserelni a telefonomat, es felso kategorias keszulek johet szoba. Kb.130-140 ezer forint a plafon, ezt nem szeretnem meghaladni. Melyik lenne az idealis valasztas?
Lg-m volt már nem jött be, azóta eszembe sem jut, hogy azt vegyek. Aztán lehet, hogy már jó.
Iphone se 16 Gb 150 ezer nevetségesen tularazott készülék, és nem tudom miért, 2giga rám, nem túl acélos aksi, egy átlagos kamera egy kifejezetten bena előlapi kamera, és hát a 16 giga nem valami sok, főleg majd ha az ios 18 a felét elfoglalja. Oké hogy jó oprendszer, jól van optimalizálva, de ezért ne kelljen ennyit fizetni, az ilyen paraméterekkel egy 60 ezer ft-os másik márka telefonja rendelkezik. Én onplus 3on gondolkozom, tényleg jó telefon, ára sem rossz, de az 5,5-os kepatlo nekem kissé nagy, ezért vacilalok ezen.
Amazonon, itt majdnem 7000-en véleményezték.
Majdnem 5000 embernél 5 csillagos, 1500-nál 4 csillagos, az 500 körüli 1 csillagos értékelésnél a garis ügyintézést tartják jellemzően rossznak. Amerikaiak megszokták hogy a meghibásodott készülékeket nem szétbarmolva javítják, hanem zsír újra cserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!