Milyen tv-t vásároljak? Mindenképpen,3d Smart full Hd-t szeretnék,107 cm-est csak azt nem tudom melyik gyártó legyen! Részemről a rossz emlékek miatt a philips-et kizártam! 200 000 forint lenne a plafon, várnám az ajánlatokat!
http://www.youtube.com/watch?v=nDIEYa3pH6k
Én eddig erre gondoltam , van egy szupi Panasonic viera plazmám is , és az kb 5-éve tv és semmi gond nem volt vele !
Esetleg Erről vélemény [link]
Aki ért hozzá , az előző és ez között a szemüvegek számán kívül , mi a különbség ? [link]
Hali
Nem tudom mennyire ismered a 3d technológiát ,de mindenképpen érdemes lenne valami ismerősnél kipróbáld.
Tudom ,hogy szupernek néz ki ,de egy idő után rohadtul fájni fog tőle a fejed.
Nem igazán éri most meg tv-t venni. Hamarosan esni fognak az árak ezerrel csak várj fél évet még.
3D nek nincsen értelme egy lakásban mert ahhoz 3D film kell illetve olyan lejátszó ami támogatja.
Mindenesetre annyit tudok ,hogy nekem is LG van nagyon jó készülék, nem volt komoly probléma és eddig nem is sokszor hallottam ,hogy lenne.
A kérdésem viszont az ,hogyha ennyit szánsz tv re miért ilyen kereteset?
Én ,ha tv-t vennék akkor ilyet: [link]
Persze ez szubjektív vélemény dönts a saját belátásod szerint.
Mérlegeld a lehetőséget ,hogy mire is kell mert ,ha tv-t nézni akkor mindenképpen személyesen próbáld ki mert én már csalódtam nagyon drága márkás tv ben mert az üzletben kipróbálhattuk.
Menj el egy boltba és kábeles tv adásra kapcsolva nézegesd meg a műsorokat. A Demó anyagnak ne higyj mert a tv és a lejátszó garantáltan tűélesre van belőve 1920*1080 as felbontású filmmel a képernyőn amit otthon nem sűrűn hiszem ,hogy néznél ráadásul éppen sport módban úgy ,hogy kiégeti a retinádat olyan erősen világít.
Hogyha mozizni akarsz és van hozzá helyed érdemes ebben az árkategóriában projektort venni. Élvezetesebb 8*3 méteresben nézni a filmet a szomszéd falán mint bent(Nyáron haverokkal sör mellett:)
És az a Panasonic , amit kinéztem , [link]
Arra mi a véleményed? A 3d az tudom , hogy nem gázos , mert már volt 3d tv-m philips , csak az gagyi volt , és akarok venni egy újat !
Lcd ? Ez komoly ? Hol olvastad ? Remélem csak viccelsz , mert azt hittem megtaláltam a megfelelőt ! :D
Panasonic TX-L42ET60E 3D SMART LED Televízió 2db 3D szemüveggel
Típus: IPS LED
Képarány: 16:09
Panel meghajtó: BLS 600 Hz (blokk 6)
Picture Mode: Dinamikus / Normál / Mozi / True Cinema / Egyedi
Látószög: 178 fokos
Szűrés: Clear Panel Pro
Web Content Optimizer
24p lejátszás (2:2) / 24p Smooth Film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!