Milyen tv-t vásároljak? Mindenképpen,3d Smart full Hd-t szeretnék,107 cm-est csak azt nem tudom melyik gyártó legyen! Részemről a rossz emlékek miatt a philips-et kizártam! 200 000 forint lenne a plafon, várnám az ajánlatokat!
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=nDIEYa3pH6k
Én eddig erre gondoltam , van egy szupi Panasonic viera plazmám is , és az kb 5-éve tv és semmi gond nem volt vele !
Esetleg Erről vélemény [link]
Aki ért hozzá , az előző és ez között a szemüvegek számán kívül , mi a különbség ? [link]
2013. máj. 9. 18:47
11/16 anonim válasza:
A most nagyon divatos ledes tv is lcd csak ledekkel van megoldva a háttérvilágitása ,azért hivják ledes tvnek.
12/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem most már tudom , LED háttér-világítású LCD TV
Szóval minden led tv lcd is , mert led háttér világítás van benne!
2013. máj. 10. 16:24
13/16 anonim válasza:
Bingó! :)
De miért akarsz ilyet mikor irod,hogy megvagy elégedve a plazmával. A mai plazmák már sokkal kevesebbet fogyasztanak mint régen és be se égnek már, képminőségben meg jobbak az lcdnél.
14/16 A kérdező kommentje:
2013. máj. 10. 16:27
15/16 A kérdező kommentje:
Van 1 panasonic plazmám , de a boltban látott ledekhez képest sehol sincs a képe , és a 3d-ről még nem is beszéltem !
2013. máj. 10. 16:29
16/16 anonim válasza:
Ebben nem tudok segiteni. Én plazma párti vagyok. Én ezt vettem pár hónapja Samsung ps51e550
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!