Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy teljesen elmegy már a kedvem az ismerkedéstől, mert folyton mást választanak helyettem?
Ne keress párt! Koncentrálj a saját életedre, egészség, sport, kikapcsolódás, karrier. Amikor mindennel és legfőképpen önmagaddal egyensúlyban leszel, és elégedett, boldog, kiegyensúlyozott leszel azt más is észre fogja venni.
Egyébként mindenkinek máskor jön el az ideje.
És valóban, általában úgy szokott lenni, hogy valakinek sokáig nincs senkije, aztán egyszerre több jelentkező is akadna.
Szerintem kicsit rástresszelsz a dologra, szeresd magad, érezd magad jól, csináld azokat a dolgokat, amikhez kedved van és a többi jön magától!
Normális, mint ahogy az is, hogy a kedved is visszatér idővel.
30/f
Azt javaslom pihentesd a párkeresési dolgot, ne erőltesd koncentrálj a saját életedre, keress hobbit, sportolj, tanulj, dolgozz, alapozd meg az életed, de járj emberek közé ismerkedj emberekkel de ne akarj rögtön komolyat ha meglátsz egy jóképű pasast egyszerűen beszélgess és ússz az árral. Ha valakinek megtetszel fog tenni érted úgy is. Az élet összehozza a jó párokat, erőltetni meg semmi értelme.
Én ezt tanácsoltam egy lány haveromnak is, és be is jött nála. Abbahagyta a pasizást meg az örökös sírást, kitűzött más célokat, elkezdett sportolni, járt emberek közé, dolgozott és idővel az élete szépen kialakult és egyből rátalált a szerelem.
Velem is szintén ez volt. 23 éves koromba amikor az összes lány elutasított és elegem lett abból hogy sosem jön össze semmi, elfogadtam hogy nem lesz soha barátnőm és feladtam az egészet. De nem keseregtem, elkezdtem tenni az életemért, munkahelyet váltottam, kapcsolatokat építettem fel, kerestem elfoglaltságot, olyan helyekre mentem el ami számomra hatalmas élmény volt aztán amikor nem számítottam rá megismertem egy lányt akivel össze is jöttünk. Álmomban sem gondoltam volna, de így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!