Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző ez sok olyan férfira aki interneten ismerkedik? A csúnyább csajok emiatt ne ismerkedjenek ott inkább?
Általában olyan férfiak ismerkednek interneten akik élőben nem tudnak vagy nem mernek. Mivel jóval több a férfi az ilyen oldalakon ezért egy átlagos nő csomó levelet kap. Mivel a kövérebb csúnyább nők kevesebb levelet kapnak így esetleg náluk lehet esélyük az átlagos férfiaknak. Így egy átlagos férfi a nő hiány valamint a sikertelenségek miatt nagyon leadja igényeit és inkább vállalja hogy egy ilyen csúnyább nővel összejön, de ő is örülne persze egy csinos nőnek.
Tehát így az interneten sok átlagos férfi átveri azzal a csúnyább kövér nőket hogy csak jobb híjján jön össze velük.
Aki olyannal jon ossze aki neki nem tetszik, az egyszeruen h@lye:-)
Tok mindegy, mas szerint akar egyik fel akar masik fel hol mozog milyen skalan.
inkább azért,mert a mai nők többségéhez alig lehet odamenni,mert folyton azt az idegesítő fa-sz telefont nyomkodják és rendesen zavarja őket ha valaki megzavarja őket ebben a cselekvésben.
ezért alkalmazkodni kellett valamilyen szinten hozzájuk és azon a vacakon keresztül könnyebb közel kerülni,ha már élőben ennyire idegen nekik az ismerkedés.
ennyi a titok.
Van baj. :D
1. Nem olyan férfiak ismerkednek interneten, akik nem tudnak, vagy nem mernek... Csomó jó arc ember van, aki kíváncsiságból felnézett, meg szingliként tökmindegy neki, hol talál párt, ez is csak egy lehetőség és kényelmesebb, mint ribizni a bulikban, vagy leszólítgatni embereket. Pl. mit kezdjen az, aki olyan helyen dolgozik vagy tanul, mint én, hogy van 5 ember a szakon a másik nemből, azt puszi.
2. Igen, valóban elhalmozzák az embert levelekkel, ezért mentem Tinderre, ott csak az ír, aki tetszik. 3:)
3. Mi kövér? Mi csúnya? Nektek a 80 kiló kövér, nekem az még csak vaskos. Amúgy kapnak ők is, dögivel és olykor jobban is válogatnak, mint mi, gizdák.
4. Ki kérte, hogy egy átlagos férfi adja lejjebb? Lehet, úripcsa vagyok, de ha valaki nem felel meg annak a szintnek, amit elvárok (nem magas amúgy, de van egy igényem magamra és másokra nézve, amit nyújtok és kérek is), akkor köszi, elvoltam eddig is szingliként, csomó dolgom és tervem van, tudok várni még egy kicsit a megfelelőre, minthogy azzal szopassam magam, akivel nem akarom, mert csak az van. De én a szárazkenyeret sem eszem meg, hanem inkább éhezek, amíg megfőzök vagy főznek nekem ebédet.
5. Akivel összejövök, értelemszerűen annak örülök és nem verem a farkam másra (esetemben inkább ujjazom magam, de érted a lényeget). Olyat választok, hogy ő elég legyen és ha van is jobb meg szebb, leszarjam, mert őt láttam meg és fogadtam el előbb.
6. És ja, az ilyen gyökerek miatt szívnak a normális férfiak, akik őszintén közelednének a másikhoz. Ásd el magad.
Én is azt tapasztalom sok a p.. hiànyos pasi. És ösztön miatt leadják a szìnvonalat luk legyen a körìtés mindeggy! Ezért a csúnya lányok is elkelnek bár sok a nagy kor különbséges kapcsolat ....kapuzáràsi pánikos(hàzas/alkesz) 45 körüli pasi ....úgy se találok jobbat 25 körüli lànnyal.
Ha már kövér lányok aki akar 1-2 év alatt normális módszerekkel testsúly 30% àt le tudjàk adni.Bàr akkor kialakúlhat lógó ez az ami gàzabb mint rnyhe túlsúly. Szerintem önmaguk elfogadása lenne a legfontosabb. De amikor egy enyhén túlsúlyos zabálási rohamokat kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!