Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nincs barátnőm mert nem tudok magammal megbékélni?
Miért nem keresed meg azt a lányt és kérsz tőle őszintén bocsánatot ? Ezt neki kéne elmondanod. Biztos jobban éreznéd magad utána.
30/f
Szerintem inkább a lány nincsen magával rendben-és ebben te is nagy szerepet játszottál. Kérj tőle személyesen bocsánatot. Engem is szekáltak gimnáziumban, emiatt folyamatosam ettem, semmi önbizalmam nem maradt köszönhetően azoknak a srácoknak. Máig nem merek férfiakkal beszélgetni amiatt, mert félek tőlük.
A szekálók az egyik legocsmányabb nép. Remélem is, hogy baromira szégyelled magad.
22/L
Hat, itt eleg sok mindenre szoktak fogni, hogy nem sikeresek a csajoknal, de ez azert kicsit sok. :)
Amugy amit a kettes irt, azt mindenkepp fogadd meg. S kicsit gondolkozz el, mi lehet az igazi oka. Pl. Csak varod, hogy a nagy o megjelenjen a semmibol, vagy nem mered leszolitani oket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!