Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudok kezdeni így magammal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok kezdeni így magammal?

Figyelt kérdés

Elég nehezen megy az ismerkedés és nem tagadom, hogy gondjaim vannak. Nagyon önbizalomhiányos vagyok és ennek az alapja, hogy csúnyának tartom magam. Rengeteget csúfoltak általánosban is, gimiben is és később is volt néhány kudarc élményem. Vannak egyéb fogyatékosságaim is és mindent egybevetve már nagyon alulértékelt vagy inkább értéktelen srácnak érzem magam. Sportolok, adok magamra, vannak céljaim, érdeklődő vagyok, igyekszem művelni magam. De mégis egyre inkább kevésnek, selejtesnek érzem magam.

Itt rengeteg pasi panaszkodik, hogy nem tud barátnőt találni és hogy a társkeresőkön csak a legjobban kinéző pasik érnek el eredményeket. Nemtom, hogy ezek a srácok milyen tapasztalatokkal rendelkeznek és mennyire számíthat a véleményük, de elég lelombozó mindenhol ezt a folytonos negatív tanácsadást olvasni, hogy semminek semmi értelme, mert a nők esélyt sem adnak. A bulizást meg szintén nem ajánlják. Persze nem vagyok úgysem az a bulis fajta és nem is a bulis lányok az a célcsoport, ami érdekelne engem. Élőben nehezemre esik ismerkedni, mivel annyira bennem van az, hogy egy nő nem tudna rám úgy tekinteni, hogy még ha ki is alakulna valami beszélgetés, folyton az lenne bennem, hogy mennyire tarthat engem nyominak.

Van még valami remény a számomra az ismerkedés terén?

2016. szept. 11. 01:57
 1/3 anonim ***** válasza:

lehet, h. nincs remény, és egyedül fogod leélni az életed.

és akkor mi van?!

ez a legnagyobb problémád? irigyellek!

most írhatnám, h. ne add fel, meg biztos összejön valami,de inkább mondom, amit tényleg gondolok.

előfordul, h. nem jön össze, és soha nem fogsz kelleni senkinek, de ha az életedet erre alapozod, h. lesz-e kapcsolatod, akkor igen szomorú sors vár rád.

próbálj más, reális célokat találni az életben.

2016. szept. 11. 02:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Es nem lehet h te csak a negativ hangokat hallod meg?
2016. szept. 11. 06:23
 3/3 Dreamer88 ***** válasza:

Az 1-es válaszoló mondja nagyon jól.

Ne attól tedd függővé a boldogságod hogy van párkapcsolatod vagy sincs.

Ez irgalmatlan nagy nyomást helyezne a nőre amit egyből megéreznek és teljesen érthetően nem kérnek belőle.

Ha sikerül önállóan is teljes életet élned akkor azt egy társ csak tovább javítja. Ha meg nem találsz senkit akkor már amúgy is teljes életet élsz.

Én azt tanácsolnám neked hogy egyenlőre ne is próbálj ismerkedni. Először csak barátkozz emberekkel.

2016. szept. 11. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!